Andreea Esca, dezvăluiri despre cum trăiește fiul ei la Barcelona: „Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate!”

Andreea Esca, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România are un salariu fabulos la Pro TV. Cu toate acestea, fiul său, Aris Melkior, trăiește în condiții modeste în Barcelona, acolo unde este student.

16 ian. 2023, 22:48
Andreea Esca, dezvăluiri despre cum trăiește fiul ei la Barcelona: „Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate!”

Andreea Esca a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut mărturisiri despre condițiile în care locuiește fiul său, la Barcelona.

Aris Melkior are 19 ani, studiază afacerile în Barcelona, dar locuiește cu chirie într-o garsonieră modestă. Mai mult, până de curând băiatul Andreei Esca a avut și coleg de cameră, conform fanatik.ro

Citiți și: Afacerea cu care Andreea Esca a dat lovitura. Câștigă mai bine ca la PROTV

„Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate. Are o chicinetă în aceeași cameră. Bine, baia e în altă cameră”, a povestit Andreea Esca în emisiunea La Măruță difuzată pe Pro TV.

La începutul lunii ianuarie, celebra știristă de la Pro TV a fost plecată câteva zile în Barcelona, la fiul său, pentru a-l ajuta prin casă și la curățenie. Andreea Esca a mărturisit că spera ca Aris să trăiască o poveste de dragoste ca în filme la Barcelona, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Să știi că l-am întrebat, ‘Măi, dar știi și tu cine sunt vecini aici? Te-ai dus, ai bătut la ușă?’. Și mi-a zis că nu a observat nimic. Și am zis, ‘Măi, dar numai în filme sunt astea când te muți undeva și exact ăla care stă în perete cu tine e ăla?’.

Ăla care dai peste el. Tu vii cu valizele, știi cum sunt alea…și îți cad alea, ăla ți le ridică, tu ridici ochii. Voiam să i se întâmple și lui și n-a apărut nimic. Au apărut niște vecini cu care am încercat să mă înțeleg. Noroc că sunt astea cu Google Translate”, a povestit Andreea Esca.

Meseria de prezentatoare nu este singura ei sursă de venit. Dincolo de televiziune, aceasta a decis să se axeze și pe alt domeniu, motiv pentru care Andreea Esca a investit în satul în care a copilărit, locul în care a construit un complex hotelier rustic.

Citiți și: Cât costă o noapte de cazare, de sărbători, la pensiunea pe care o are Andreea Esca