Cât costă o noapte de cazare, de sărbători, la pensiunea pe care o are Andreea Esca

Andreea Esca nu se pricepe doar la știri. Aceasta a decis să se axeze și pe alt domeniu, dincolo de televiziune.

21 dec. 2022, 09:31
Cât costă o noapte de cazare, de sărbători, la pensiunea pe care o are Andreea Esca
Cât costă o noapte de cazare la pensiunea pe care o deține Andreea Esca

Andreea Esca a investit în satul în care a copilărit, locul în care a construit un complex hotelier rustic. Pensiunea Andreei de la Porumbacu de Sus oferă pe lângă cazare, o experiență de neuitat. În preajma sărbătorilor de iarnă, turiștii se pot bucura din plin de o vacanță aici.

Nu mai sunt locuri de cazare la pensiunea deținută de Andreea Esca

Andreea Esca a declarat întotdeauna că este pasionată de locurile în care a crescut. Astfel, a decis să ivestească în zonă, împreună cu soțul ei. Aceștia au reabilitat câteva căsuțe vechi și le-au transformat în unități de cazare. Banii nu au fost o problemă, așa că locul arată ca scos din poveste. Este perfect pentru cei care vor să se relaxeze și, în același timp, să se întoarcă la tradiții. Prezentatoarea a păzstrat accentele populare, rustice și a adăugat câteva detalii moderne pentru confort.

Citește și: Afacerea cu care Andreea Esca a dat lovitura. Câștigă mai bine ca la PROTV

Pensiunea a fost deschisă în urmă cu un an și jumătate și nu a dus niciodată lipsă de turiști, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel , până în luna ianuarie, pensiunea Andreei Esca nu mai are nici un loc liber de cazare.

În raport cu Valea Prahovei, prețurile de aici sunt chiar accesibile. O noapte de cazare costă aproximativ 350 de lei, la pachet cu micul dejun. Aici vă puteți bucura de traseele din Munții făgăraș sau puteți vizita Sibiul.

Citește și: De noaptea minții! Revelionul în Poiana Brașov este mai scump decât în Dubai. Câți bani trebuie să scoată românii din buzunar pentru 4 nopți de cazare