Trucul clasic de frumusețe la care Andreea Esca nu a apelat niciodată. „Nu a fost nimeni în stare să mă convingă”

E o femeie frumoasă și îngrijită, care e mereu atentă la felul în care arată și a învățat-o și pe fiica sa, Alexia Eram, să facă același lucru. A încercat o mulțime de trucuri de frumusețe de-a lungul timpului, mai puțin pe unul obișnuit de care nici nu vrea să audă.

26 mart. 2023, 08:48
Trucul clasic de frumusețe la care Andreea Esca nu a apelat niciodată. „Nu a fost nimeni în stare să mă convingă”

Andreea Esca a dezvăluit că nu s-a pensat niciodată și nici nu are de gând să facă acest lucru. Internautele au fost surprinse să audă asta de la prezentatoare, iar acum toată lumea se întreabă de ce.

Citește și Cum își protejează Andreea Esca vocea. Face asta de ani de zile: „Este cel mai bun remediu

Prezentatoarea tv a mărturisit că bunica ei i-a recomandat, pe vremea când era adolescentă, să nu facă acest lucru fiindcă strică forma sprâncenelor.

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa.

Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a declarat Andreea Esca, potrivit ego.ro.

Cum reușește Andreea Esca să rămână la o greutate constantă

Andreea Esca, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit și ce face pentru a se menține în formă. E într-o formă fizică excelentă și nu face mari sacrificii pentru a arăta astfel.

Citește și Ce haine împrumută Andreea Esca de la fiica sa. Alexia Eram a dat-o de gol: „Nu prea avem același stil”

„Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten.

La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna”, a mai spus Esca.