Andreea Esca, imaginea cu care şi-a UIMIT fanii de pe Facebook

Andreea Esca este posesoarea unui ten perfect şi a unui corp de invidiat. Chiar dacă secretul ei de a arăta perfect atunci când nu este la pupitrul ştirilor nu a fost încă dezvăluit în întregime, se poate spune că împlinirea sufletească şi dieta echilibrată sunt principalele ingrediente ale unei vieţi perfecte din toate punctele de vedere.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 15:33

În ultimul timp, Andreea Esca este o persoană foarte activă pe pagina sa de Facebook, iar asta se observă în numărul mare de postări pe care le are. Dacă prezentatoarea ştirilor ProTV este mereu aranjată atunci când este la serviciu, în timpul liber, Andreea Esca preferă să adopte un stil lejer şi natural.

Cum arată Andreea Esca la primele ore ale dimineţii FOTO

Recent, Andreea Esca a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apărea alături de o prietenă. Deşi ar fi normal ca un ten care este mai mereu „bombardat” de produse cosmetice să fie foarte îmbătrânit, tenul Andreei Esca era perfect şi plin de vitalitate.

Alături fotografiei, Andreea Esca a adăugat şi un mesaj, iar imediat fanii au premiat-o pe aceasta cu mii de like-uri.

„Bună dimineaţa! Să ciocnim un pahar de smoothie de avocado, ananas, portocale şi busuioc ! La Frudisiac ce avem în farfurie??? Pancakes cu ricotta, lamâie şi fructe de pădure…”, a fost mesajul Andreei Esca.

Citeşte şi  Andreea Esca, anunţ SFÂŞIETOR pe Facebook: „Ne-a părăsit de curând… pentru totdeauna”