Primul interviu oferit de Andreea Esca, după ce a fost infectată cu Covid 19: „Fiecare om are o limită. Eu atât am putut să duc”

La mai bine de o săptămână de tăcere, de când s-a aflat că aflat că a fost infectată cu Covid-19, Andreea Esca rupe tăcerea. Vedeta a oferit un interviu în exclusivitate pentru Pro TV, ce va fi difuzat, integral, luni seara.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 05:56
Primul interviu oferit de Andreea Esca, după ce a fost infectată cu Covid 19: „Fiecare om are o limită. Eu atât am putut să duc”

Celebra prezentatoare TV a vorbit despre coronavirus şi despre această perioadă, în care a preferat să păstreze tăcerea. „Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om. Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, ştie toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată„, spune Andreea Esca într-un promo scurt, publicat de Pro TV.

 Răspunsul la întrebarea adresată de colegul ei, Cosmin Stan, dacă a avut sau nu coronavirus, se va afla în această seară, la Pro TV. 

Reacţia lui Mircea Badea după ce a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus

Celebrul om de televiziune Mircea Badea a reacţionat pe Twitter imediat după ce a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus. Prezentatorul Tv a postat un mesaj la care a primit sute de comentarii şi aprecieri.

Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus după ce a participat la deschiderea unui resort de lux din staţiunea Olimp. La eveniment au participat mai multe persoane cunoscute în mediul online, iar Delia şi Adrian Sînă au susţinut un concert în aert liber. Prezentatoarea TV a venit însoțită de fiica ei, iar la petrecere nu au fost respectate regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus. 

Citeşte şi: Andreea Esca, primele declaraţii despre coronavirus: „Este foarte complicat, e chiar greu”

Imediat după ce a aflat că prezentatoarea TV a fost infectată cu COVID-19, Mircea Badea a reacționat în stilul caracteristic pe Twitter. Acesta a publicat un mesaj, pe care ulterior l-a distribuit pe Instagram.  „Covidesca„, a scris Mircea Badea pe Twitter.

După ce au apărut imagini cu mai multe vedete autohtone, în timp ce se distrau la un eveniment care a avut loc într-o staţiune de la malul mării, poliţia din Constanţa s-a autosesizat. Prin urmare, IPJ și DSP Constanța fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui hotel în stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete fără respectarea distanțării, conform Mediafax.

Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune„, au spus reprezentanții IPJ Constanța.