Andreea Esca, primele declaraţii despre coronavirus: „Este foarte complicat, e chiar greu”

Andreea Esca se află pe prima pagină a ziarelor după ce ar fi fost infectată cu Covid-19. Prezentatoarea ştirilor Pro TV nu a comentat în niciun fel această informaţie, însă, a vorbit pentru prima dată despre coronavirus chiar în ziua când a luat parte la acea petrecere din staţiunea Olimp.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 18:08
Andreea Esca, primele declaraţii despre coronavirus: „Este foarte complicat, e chiar greu”

Jurnalista, împreună cu fiica ei, Alexia, ofereau un interviu pentru Antena 3, unde vorbeau despre virusul ucigaş şi cum afectează oamenii din mai multe puncte de vedere. Inainte să fie infectată cu Covid-19, Andreea Esca mărturisea că este o perioadă extrem de grea.

Anul acesta este foarte complicat, e chiar greu. Oamenii sunt animale sociale. Suntem mult mai atenţi acum. Da, ne-am gândit dacă să venim la mare. Facem tot ce este omeneşte posibil ca să fie bine. Acest an este o mare schimbare. Nu cred că vom pleca în această vară în străinătate„, spunea Andreea Esca, când se afla la mare, în staţiunea Olimp.

Citeşte şi: 

Raed Arafat, despre infectarea Andreei Esca cu coronavirus

Raed Arafat a declarat că nu doreşte să comenteze vedetele care au fost infectate cu coronavirus, însă spune că toate acele persoane „au învățat pe pielea lor”. 

Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

IPJ și DSP Constanța fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui hotel în stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete fără respectarea distanțării, conform Mediafax.

Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Citeşte şi: Zeci de vedete şi influenceri au petrecut pe litoral fără măşti şi distanţare socială

Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au precizat polițiștii constănțeni.

Din imaginile apărute pe internet se vede că participanții care luau parte la petrecere nu au purtat măști și nici nu au respectat măsurile de distanțare socială. Printre vedetele prezente se numără şi Andreea  Esca, care ar fi testată pozitiv cu coronavirus, dar şi Delia, Anca Serea, Adi Sînă şi mulţi alţii.