Andreea Esca, sărbători de poveste în Insulele Maldive. FOTO

Sărbătorile de iarnă sunt şi vor fi un bun prilej de a petrece mai mult timp în compania familiei şi a celor dragi. În această situaţie s-a aflat şi Andreea Esca, care după Crăciun a plecat cu familia în vacanţă în Insulele Maldive.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 13:12

Andrea Esca a recunoscut mereu că apa şi soarele sunt viciile ei şi că niciodată nu va putea renunţa la ele. Cum în Capitală, iarna s-a instalat mai devreme, Andreea Esca a dorit să schimbe peisajul de Sărbători. Şi-a luat soţul şi copii, s-a urcat în avion şi a ajuns tocmai până în Insulele Maldive, unde nu mai fusese vreodată.

Andreea Esca a dezvăluit SECRETUL căsniciei sale cu Alexandre Eram

A fost fascinată de tot ce a văzut şi trăit acolo, aşa că a dorit să împărtăşească experienţa şi cu prietenii virtuali. După reîntoarcerea în ţară, Andreea Esca a publicat pe contul său de socializare numeroase fotografii din vacanţă, fotografii care au fost foarte apreciate de fani. De asemenea, Andreea a acceptat să le acorde şi colegilor săi un interviu, în care povestea experienţa trăită în Maldive.

„Am mers cu copiii, bineînţeles, şi cu un cuplu de prieteni. Eu sunt îndrăgostită iremediabil de soare şi de apă aşa că nu există bucurie mai mare decât să stau pe plajă, să citesc şi să intru în apa cristal. Am avut şi norocul să scăpăm de zilele geroase din preajma Anului Nou şi să sărbătorim intrarea în 2015 cu multă căldură la propriu şi la figurat.

În afară de a lenevi la plajă, ne-am plimbat cu barca, am făcut snorkeling, windsurf, wakeboard, tot ce te poate distra în apă. Nu mai fusesem niciodată în Maldive, aşa că am descoperit această minune a naturii cu fericire şi teamă în acelaşi timp. Să te vezi pe o bucăţică de plajă cât Şoseaua Iancului, în mijlocul Oceanului este extrem de bizar, dar şi de fascinant. Culorile pe care ţi le oferă cerul la diferite ore, apa, plaja sunt fără dubiu nişte cadouri de la Dumnezeu. Şi am terminat de citit Şi o carte bună pe care v-o recomand: „Confidentul”, de Hélène Grémillon”, a declarat Andrea Esca pentru Protv.

Citeşte şi  Ce nu ştiai despre Andreea Esca