Andreea Esca, în doliu. A făcut anunţul trist: „Sincer, sunt devastată! Dumnezeu să te odihnească!”

Andreea Esca trece prin clipe dureroase, după ce colegul şi prietenul ei, Gabriel Creţean, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cameramani de televiziune, s-a stins din viaţă.

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 17:54
Andreea Esca, în doliu. A făcut anunţul trist: „Sincer, sunt devastată! Dumnezeu să te odihnească!”

Vedeta a făcut anunţul trist pe contul ei de socializare, într-un mesaj în care îşi ia rămas bun de la bunul ei coleg.

Așa de tristă sunt, măi Gabi… De fapt, sincer, sunt devastată! Pentru că nu știu mulți oameni care să-și iubească profesia ca tine, care să fie prieteni, ca tine, care să își trăiască viața din plin, ca tine, care să vadă mereu partea bună din orice, ca tine, care să nu se supere niciodată pe nimeni, ca tine, care să danseze ca tine, care să fie iubit de toată lumea…. ca tine!

Îți mulțumesc pentru atât de multe pe care doar noi le știm și pentru cele împărtășite milioanelor de telespectatori! Îți mulțumesc că erai în @protv_românia când am ajuns și eu și că puteam vorbi despre orice, căci nu-i așa… tu înțelegeai tot! Și aveai și ditamai simțul umorului! Hai, fă cadrul, că nu mai pot să vorbesc! Dumnezeu să te odihnească! ???? #tueraiprotv„, a scris Andreea Esca pe pagina de Instagram.

Andreea Esca, primul mesaj despre Cristina Ţopescu: „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă”

Cristina Ţopescu şi Andreea Esca două au fost colege în anii ’90, la Pro TV. „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă. Aşa că prefer să împărtăşesc postarea prietenului meu, Lucian Mîndruţă… Odihneşte-te în pace, Cristina!”, a scris Andreea Esca, luni, pe o reţea de socializare.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Cristina Ţopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.