Andreea Esca a dezvăluit care a fost primul ei salariu şi ce şi-a cumpărat de acei bani

Emisiunea "La Măruţă" de la Pro TV a împlinit 13 ani de emisie, iar una dintre invitatele speciale ale lui Cătălin Măruţă a fost chiar Andreea Esca, colega sa de trust. Cei doi au depănat amintiri, iar la un moment dat, prezentatoarea TV a dezvăluit primul ei salariu, dar şi ce şi-a cumprat de acei bani.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 05:59
Andreea Esca a dezvăluit care a fost primul ei salariu şi ce şi-a cumpărat de acei bani

În timp ce se uitau peste fotografii, Andreea Esca şi-a amintit faptul că primii săi bani pe care i-a câştigat au fost 100 de lei. Vedeta și-a dat primul salariu, pe vremea când era la liceu, pe o pereche de cercei și nu regretă!

Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei’, a spus Andreea Esca.

Prezentatoarea TV a fost destul de discretă în ceea ce priveşte veniturile pe care le încasează de la PRO TV. Toţi au fost curioşi să afle cât încasează pentru a prezenta ştirile, în presă vehiculându-se diferite sume, însă vedeta nu le-a confirmat niciodată.

S-a aflat! De ce nu o place Antonia pe fiica Andreei Esca. Mesaj categoric: „Este cel mai josnic gest”

Andreea Esca a intervenit în scandalul dintre fiica sa şi Antonia

Andreea Esca a intervenit în acest scandal și a încercat să o facă pe fiica sa să înțeleagă că a exagerat și că certurile din mediul online nu o vor ajuta cu nimic. Astfel, i-a interzis să mai fie implicată în conflictul care a zguduit lumea showbiz-ului.

Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale„, a declarat un apropiat de-al vedetei pentru SpyNews.

Andreea Esca ar fi rugat-o pe fiica ei să înceteze cu postările la adresa Antoniei și să meargă mai departe. Se pare că tânăra a înțeles, într-un final, din moment ce nu a mai postat nimic legat de ceartă. Alexia Eram este apropiată de mama ei și au o relație exemplară.

I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apropiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică.„, a declarat aceeași sursă.