Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Nu mai e cu fluturi în stomac”

Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral. Se iubesc de un deceniu și jumătate, iar împlinirea deplină a venit odată cu cei doi copii, pe care îi adoră. Actrița recunoaște că nu mai are fluturi în stomac, ca la începutul relației, însă au în comun foarte multe lucruri.

14 feb. 2024, 12:13
Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Nu mai e cu fluturi în stomac”
Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie

Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan” și au ajuns în fața altarului în anul 2011, în prezent bucurându-se de o familie fericită.

Citește și: Destinația exotică unde s-au dus Cabral și Andreea Ibacka: „N-am avut bani de Poiana Brașov”

Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral

Invitată în podcastul lui Jorge, actrița a dezvăluit cum reușește să mai țină flacăra iubirii aprinsă, după o perioadă atât de lungă de timp. „Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne leagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu.

Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe, decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva da, pe el îl sun primul.”, a dezvăluit Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka și-a amintit și de primul contact vizual pe care l-a avut cu actualul ei soț. „Întâi ne-am întâlnit înainte să ne cunoaștem. Noi suntem colegi din 2007, la Inimă de Țigan, acolo ne-am cunoscut oficial, dar înainte de asta, ne-am întâlnit într-o benzinărie, unde el a fost impresionat și eu, ca orice puștoiacă, eram cu nasul pe sus „Te uiți, ia mai uită-te puțin”, eu eram angajată la bancă.

El n-a mai putut să plătească, s-a bâlbâit, glumesc, exagerez și eu, dar îmi aduc clar aminte că s-a uitat lung, eram genul, fizic vorbind, pe care i l-a prescris medicul. El era într-o perioadă tulbure din viața lui, de asta am și refuzat invitațiile lui în oraș cam 6 luni, ceva de genul.

Când am ieșit, am ieșit ca colegi. Nu am făcut schimb de numere, eram la început de proiect, unde am primit cast listul. Fiind în același proiect, primeam foaia cu întreaga echipă și contactele fiecăruia. Eu o bună perioadă de timp am fost șocată că am fost trecută în telefonul lui T61, era telenovela 6, 1 pe cast list. Mai avea vreo două contacte salvate. Am depășit de mult etapa în care verificam telefoanele și nu recunoșteam”, a mai dezvăluit actrița.