Cum a vrut să se răzbune Andreea Ibacka pe Cabral, după ce s-a scris că soțul său ar umbla cu două blonde: ”Te omor cu mâna mea!”

Andreea și Cabral Ibacaka sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, având o relație de 15 ani. Totuși, ca în orice relație, și cei doi au trecut prin momente mai puțin liniștite. Află toate detaliile mai jos!

16 ian. 2024, 21:21

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, iar toată lumea știe că între ei, chiar dacă au existat tensiuni, au mers mai departe fără să atragă atenția publicului.

Citește și Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Cu cine a fost înlocuită soția lui Cabral

Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după trei ani de relație, iar mai apoi au devenit părinții a doi copii, Namiko și Tiago.

Un episod ieșit din comun între cei doi a avut loc chiar la începutul relației lor, după ce în presă s-a scris că prezentatorul TV ar fi intrat în casă cu două blonde.

Articolul a provocat o adevărată scenă de gelozie din partea actriței, care a încercat să dea cu mașina peste el.

Aparent, Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral, după ce s-a scris că a adus acasă două blonde.

Actrița și prezentatorul TV nu se feresc să vorbească deschis despre povestea lor de dragoste, umorul fiind o trăsătură predominantă a amândurora.

”Fierbeam de nervi”

Dat fiind faptul că sunt persoane publice, relația lor este mereu în vizorului presei, lucru care le-a adus și neplăceri, cu ani în urmă.

Cabral a povestit cum a reacționat soția lui, Andreea Ibacka, după ce s-a scris în presă că a intrat în casă cu două blonde.

Abordarea prezentatorului TV a deranjat-o nespus pe frumoasa actriță, mai mult decât gândul că i-ar fi fost infidel.

Cuprinsă de furia momentului, acesta a încercat să dea cu mașina peste el.

„Ajungem acasă și eu îi zic că a apărut un articol în nu știu ce ziar și scria acolo: „Cabral a fost surprins ajungând acasă cu două blonde la garsoniera lui din Berceni’ și Andreea zice: „Pe bune?! Cum adică?! Când tu ai o relație cu mine de atâta timp’.

Eu fierbeam de nervi, cum adică a ajuns la garsoniera lui din Berceni?! Eu am patru camere! N-a zis nimic. Eu m-am dat jos din mașină, eram în dreapta, să deschid poarta. Am deschis lacătul și în timp ce împingeam am auzit motorul mașinii.

Când m-am întors, a mea era deja în a întâia. M-am agățat de poartă și am ridicat picioarele, ea a tamponat poarta și mi-a făcut: „Te omor cu mâna mea!”. Că eu am zis de garsonieră în loc să zic cum am ajuns cu două blonde.

Citește și Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat! Reacția incredibilă a lui Cabral. ”L-ai făcut praf. I-a pierit pofta de însurat”

Nu i-a plăcut, mie mi s-a părut că nu era corect să zici garsonieră. Am fugit după. Fugi pe loc, după care o clarifici, că ai glumit”’, a spus Cabral, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Elle.ro.