Destinația exotică unde s-au dus Cabral și Andreea Ibacka: „N-am avut bani de Poiana Brașov”

Destinația exotică unde s-au dus Cabral și Andreea Ibacka. La început de ani, cei doi au decis să se relaxeze la căldură. Nu au plecat singuri, ci alături de copiii lor, Namiko și Tiago. Pe rețelele sociale, prezentatorul TV a scris și un mesaj ironic.

17 ian. 2024, 10:33
Destinația exotică unde s-au dus Cabral și Andreea Ibacka: „N-am avut bani de Poiana Brașov”
Destinația exotică unde s-au dus Cabral și Andreea Ibacka

Destinația exotică unde s-au dus Cabral și Andreea Ibacka. Unul dintre cei mai apreciați prezentatori și-a luat familia și a plecat în Dubai, la început de 2024. După ce a ajuns acolo, bărbatul le-a arătat prietenilor virtuali cum își petrece timpul0.

Cum era de așteptat, a făcut câteva poze la o fântână din Dubai Mall of Emirates, pe care le-a postat pe Instagram, alături de un mesaj haios, așa cum și-a obișnuit publicul. Cabral a glumit pe seama faptului că nu și-a permis să meargă în Poiana Brașov, pentru că prețurile sunt foarte piperate în celebra stațiune de la munte.

Citește și: Cabral aruncă bomba despre relația cu Andreea Ibacka! Care este lucrul pe care nu îl mai face cu soția lui după 12 ani de mariaj: „Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!”

Destinația exotică unde s-au dus Cabral și Andreea Ibacka

Niciodată nu am știut cum să postez din vacanță. Dacă locul poate părea luxos… dă lumea cu castraveți stricați după mine… că mă laud. Dacă locul pare prea simplu… aruncă lumea cu ceapă verde expirată… că-s vai steaua mea. Așa că pun poza asta aici… și vă zic că am venit în Dubai doar pentru că n-am avut bani de Poiana Brașov.”, a scris Cabral Ibacka pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe

Soția lui Cabral a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, la finalul anului trecut, focusându-se pe proiectele personale, renunțând astfel și la emisiunea de la Happy Channel.

Unele întâlniri în viaţă nu sunt deloc întâmplătoare. Între noi, colegii de la Happy Café, s-a creat încă de la prima întâlnire o conexiune extraordinară, şi nu mă refer aici doar la trio-ul din faţa camerelor, ci la întreaga echipă. A fost un an incredibil, o adevărată plăcere să lucrăm împreună.

Eu mă voi dedica, în perioada următoare, unor proiecte personale, despre care vă voi povesti cu tot dragul, tot aici, pe «canafeluţă», cum ne place nouă să îi spunem, atunci când mă vor invita!”, spunea soția lui Cabral la finalul anului trecut.