Andreea Ibacka a născut. Reacţia amuzantă a lui Cabral după ce a devenit tătic: „E a treia oară şi tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt”

Andreea Ibacka a devenit pentru a doua oară mămică. Soţia lui Cabral a născut un băieţel în seara zilei de 5 octombrie, iar Cabral, deşi se află la a treia experienţă de acest fel, nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

06 oct. 2021, 16:48
Andreea Ibacka a născut. Reacţia amuzantă a lui Cabral după ce a devenit tătic: „E a treia oară şi tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt”

Andreea Ibacka a născut un băieţel. Cabral şi-a ţinut fanii la curent cu modul în care a decurs întreaga zi, la sfârşitul căreia Andreea urma să aducă pe lume bebeluşul. El a filmat-o în maşină, în drum spre spital, chiar în timp ce aceasta era în travaliu.

Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral, iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buze: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși”, i-a răspuns actrița amuzată.

Citeste si Roxana Vancea se pregăteşte pentru naşterea primului copil. Fosta asistentă de la „Neaţa” s-a îngrăşat doar patru kilograme în sarcină

Replica lui Cabral nu a întârziat: „Ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere. Tu să faci copilul!

A urmat o poză în ușa spitalului, unde Andreea era cu bagajul pregătit.

Gata. Am dus-o la mecanic, se face livrarea. Baftă, Andreea Ibacka!”, a transmis Cabral în stilu-i caracteristic.

Pe seară, Cabral şi-a anunţat urmăritorii că a devenit tătic pentru a treia oară. Vizibil marcat eveniment, prezentatorul TV și-a găsit cu greu cuvintele, dar a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, în care a precizat că atât bebelușul, cât și Andreea sunt bine.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul transmis de Cabral pe contul de socializare.

Citeste si Loredana Groza a gătit un răţoi. Reţeta face senzaţie pe Internet: „Îl las o oră jumătate”