Loredana Groza a gătit un răţoi. Reţeta face senzaţie pe Internet: „Îl las o oră jumătate”

Loredana Groza a gătit un răţoi. Dacă în ultima vreme, artista s-a pozat numai în vacanţe şi în ipostaze extrem de sexy şi provocatoare, ei bine, vedeta a arătat că se pricepe şi la bucătărie. Reţeta a împărtăşit-o şi cu prietenii virtuali şi face senzaţie pe Internet.

05 oct. 2021, 22:17
Loredana Groza a gătit un răţoi. Reţeta face senzaţie pe Internet: „Îl las o oră jumătate”

Loredana Groza a gătit un răţoi. Jurata de la X-Factor a demonstrat că este nu doar o artistă desăvârşită, dar şi o bucătăreasă pricepută. Recent, a postat pe reţelele de socializare cum a gătit o raţă de ţară, pe varză.

Citeşte şi: Loredana Groza, mesaj emoționant! „Bună seara, iubite! Te aştept ca din cer, să-mi aduci continente de palid mister… Adio, maestre Ion Caramitru!” VIDEO

Loredana Groza a gătit un răţoi

După ce şi-a terminat antrenamentul de la sala de fitnes, a ajuns acasă şi a intrat direct în bucătărie. A ales să gătească un răţoi şi le-a arătat şi internauţilor care este reţeta ei.

E ratoi si mai bine. Am pus ratoiul cu picioarele in sus. I-am pus mar, ceapa, usturoi si il las o ora jumatate si-l mai rasucesc de pe o parte pe alta„, a spus Loredana pe Instagram.

Loredana Groza, dans provocator la bară

Loredana Groza a rămas şi la 51 de ani una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz-ul românesc. Vedeta şi-a surprins în mod plăcut admiratorii cu un video provocator postat pe Instagram.

Vedetei nu îi pasă de părerile celor din jur și a arătat asta postând un videoclip, într-o ipostază provocatoare, în timp ce execută un dans la bară.

Artista continuă să apară în fel și fel de imagini și ipostaze provocatoare, multe dintre acestea duse la extrem. Asta atrage din partea urmăritorilor atât admirație, cât și o mulțime de critici, venite mai ales din partea celor care o acuză că ar fi apelat, în ultima perioadă, la prea multe operații estetice, care ar fi deformat-o, în opinia lor.

Se pare însă că vedeta nu pune prea mult preț pe critici, motiv pentru care a postat un videoclip, în care execută cu talent un dans provocator la bară.

Bravo, sunt femei la 25 de ani care sunt vai mama lor, bravo Loredana, vârsta e doar un număr! Ești divina…un exemplu pt mulți si multe!!! Este foarte feminin și chiar o disciplină acest dans.Tine-o tot așa! Complicat cu tocurile acelea atât de înalte… dar te-ai descurcat minunat! Felicitări Loredana!”, sunt doar câteva din mesajele primite de Loredana Groza.