Andreea Ibacka a rămas șocată când și-a dat seama că soțul ei îi scotocește în telefon! Cabral, curios ca orice bărbat. ”Nu poți…”

Andreea Ibacka este una dintre cele mai naturale și îndrăgite actrițe din România. Soția lui Cabral a descoperit recent un lucru care a surprins-o total. Mai exact, prezentatorul de la ”Ce spun românii” îi controlează telefonul soției lui, așa, de precauție!
Filip Stan
11 iun. 2024, 15:52
Andreea Ibacka a rămas șocată când și-a dat seama că soțul ei îi scotocește în telefon! Cabral, curios ca orice bărbat. ”Nu poți...”

Andreea Ibacka a recunoscut faptul că soțul ei, Cabral, are obiceiuri deloc ieșite din comun în rândul cuplurilor. Se pare că îndrăgitul prezentator de la ”Ce spun românii” îi controlează telefonul soției!

Te-ar putea interesa și Anunţul făcut de Andreea Ibacka după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să avem libertate”

Andreea și Cabral Ibacka sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din țară.

Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani, ani în care au reușit să exceleze pe toate planurile. E foarte clar și că există iubire și încredere între ei, însă ca orice cuplu, și cei doi au mici derapaje.

Recent, vedeta a dezvăluit faptul că și-a prins soțul în timp ce îi umbla prin telefon. Frumoasa blondă nu s-a supărat prea tare, pentru că la rândul ei a făcut același lucru.

Andreea și Cabral Ibacka formează de departe unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbiz.

Fără doar și poate, cei doi se pot numi împliniți din orice punct de vedere.

De-a lungul anilor, cuplul a dat dovadă întotdeauna dovadă de sinceritate și transparență atunci când a venit vorba de relația lor.

”Nu poți să recunoști așa ceva”

În urmă cu puțin timp, Andreea Ibacka a recunoscut că l-a prins pe Cabral în timp ce îi umbla în telefon.

Acesta scotocea prin mesajele vechi de 6 luni, însă atunci când a fost întrebat de soția sa, a spus că s-a încurcat în meniul telefonului.

„Și el s-a uitat în telefonul meu, da, acum nu foarte frecvent nici el, dar avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de 6 luni, pe care era evident că nu intrasem eu, mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și ce să vezi întâmplare că a intrat pe mesajele de acum 6 luni. Noi avem același model de telefon, nu poți să recunoști așa ceva”, a mărturisit Andreea Ibacka, potrivit Spynews.ro.

Pe de cealaltă parte, nici vedeta nu are cum să se supere prea tare pe soțul său, mai ales că și ea a fost prinsă cu mâța în sac!

Chiar și așa, vedeta a lăsat obiceiurile în trecut, mai ales pentru că încrederea într-o căsnicie este cea mai importantă.

Citește și Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral: „Se desparte de mine, e o mare dramă”

Și, în mod evident, ca în alte cupluri, și cei doi au avut parte de momente tensionate, însă au învățat să meargă tot împreună, tot ținându-se de mână!

„Îți dai seama că o dată și o dată, să arunce cu piatra cine n-a făcut-o niciodată, s-a întâmplat, da, dar m-am lepădat de ”sportul” ăsta de foarte multă vreme, nu știu dacă e conștiență sau maturitate, dacă o fi de bine”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!