Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral: „Se desparte de mine, e o mare dramă”

Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, de care sunt extrem de mândri. Ei reușesc cu brio să împartă sarcinile când vine vorba de creșterea și îngrijirea celor mici.

03 apr. 2024, 20:48
Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral: „Se desparte de mine, e o mare dramă”
Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral

Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral. Blondina este cea care îi duce pe cei mici la grădiniță, însă uneori îi este greu, pentru că fiul ei suferă enorm când se desparte de ea.

Citește și: Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Nu mai e cu fluturi în stomac”

Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral

Practic fii-miu se trezește primul și trebuie să mă trezesc și eu, nu de alta dar dacă nu, vine peste noi în pat. Mai împărțim responsabilitățile, dar în mare parte eu duc copiii la grădiniță. Cel mic vrea la grădi, dar când vede că se desparte de mine e o mare dramă, jelește, și eu rămân așa, încărcată, toată ziua!

Cabral mă ajută când am și eu treabă dimineața, noi nu avem un program fix. În funcție de zi sau de săptămână ne împărțim, avem un google calendar în care notăm toate activitățile cu copiii, ca să nu ne încurcăm”, a povestit Andreea Ibacka pentru Ciao.ro.

Actrița a dezvăluit cum reușește să-și surprindă mereu soțul și să-l răsfețe de fiecare dată când are posibilitatea. „Chiar i-am făcut un cadou fără nicio ocazie, un gadget pe care și-l dorea, i-am zis că se pune de iepuraș, ziua lui și așa mai departe. Nu știu, nu așteptăm neapărat momente speciale pentru a ne face mici surprize.

Mi se întâmplă destul de des să îl răsfăț și din punct de vedere culinar. Nu o fac zilnic dar o fac frecvent și ori că s-a obișnuit ori că el crede treaba asta, apreciază foarte mult. Cel mai mult îi place meniul meu de acasă!”, a mai spus actrița.