Andreea Mantea a făcut testul cântarului în DIRECT

Andreea Mantea este însărcinată în cinci luni, iar ca orice femeie ce se află în situaţia asta a recunoscut că nu se poate abţine de la a-şi satisface poftele culinare. Pentru că a luat câteva kilograme de când a aflat că va aduce pe lume primul ei copil, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a decis sa nu mai asculte sfaturile pe care le primeşte de la diferite persoane, ci să facă doar ce gândeşte ea de cuviinţă că este bine pentru ea şi micuţ.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 14:22

De când a făcut public faptul că este însărcinată cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea a renunţat la obiceiurile pe care le avea şi a adoptat un alt stil de viaţă. Mai exact, fosta „Burlăciţă” nu se mai gândeşte deloc la silueta ei, ci profită de orice situaţie pentru a-şi satisface poftele culinare.

Andreea Mantea, o graviduţă perversă. „Am pofte pe care mi le satisfac şi fără să mănânc” FOTO

Din acest motiv, Andreea Mantea s-a îngrăşat destul de mult, momentan are 61,9 kilograme, iar fanii numai contenesc să o critice. Deoarece aceste comentarii îi fac rău, Andreea Mantea a decis să nu mai primească sfaturi de la nimeni, ci să facă doar ce crede ea că este bine, potrivit declaraţiilor ei de la o emisiune tabloid a postului Antena Stars.

„Nu mai accept sfaturi! Nu le ascult. Le primesc, le ascult le văd, le aud, dar nu le primesc. Fac ce mă taie pe mine capul pentru că ştiu că e cel mai bine. Am început să fiu criticată. Dacă mănânc ciocolată, nu e bine să mănânci ciocolată! Faci rau copilului! Că îi faci rău, că se agită, că nu ştiu ce! Atâtă timp cât doctorul îmi spune că pot să fac anumite lucruri”, a declarat Andreea Mantea.

Citeşte şi   Andreea Mantea, apariţii SENZAŢIONALE cu burtica de GRAVIDUŢĂ