Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi: „Îmi e dor în fiecare zi, nu pot să renunţ la ea”

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi când a fost adusă în discuție relația pe care a avut-o cu bunica ei. Vedeta a fost invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai” şi s-a emoţionat încă din primele minute ale emisiunii.

27 dec. 2021, 18:22
Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi: „Îmi e dor în fiecare zi, nu pot să renunţ la ea”

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi. A avut o relaţie specială cu bunica ei, acesta fiind motivul pentru care prezentatoarea nu și-a mai putut ascunde lacrimile.

Citeşte şi: Dezvăluiri picante făcute de Andreea Mantea. Cum a aflat vedeta că e amanta unui avocat: ”I-am aruncat hainele!”

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi

Întrebată dacă îi duce dorul buncii, bruneta a mărturisit că în fiecare moment îi lipsește și că, deși conștientizează că nu mai este, inima refuză să accepte realitatea.

Mereu, mereu mi-e dor de ea (n.r de bunica) și nu cred că mi-ar mai da mie sfaturi acum, cred că i-ar da lui (n.r lui David). Cred că David ar fi un alt copil dacă ea ar mai fi fost în viață pentru că avea o modalitate atât de naturală. Pe ea nu o interesa că eu sunt un copil. Vorbea cu mine lucruri atât de normale și atât de…eu eram șocată, nu înțelegeam de ce îmi spune mie tot, de ce îmi spune tot?

Cumva, ea avea grijă să mă formeze și îmi dădea tot felul de exemple. Era un stâlp fantastic. Îmi aduc aminte că dacă mă certam cu copiii la poartă și veneam plângând acasă, mă întreba: De ce plângi? Păi uite, m-a supărat, mi-a zis nu știu ce. Mi-a zis că sunt urâtă. Și tu așa ești? Așa te vezi? Nu! Păi și atunci de ce plângi? Te interesează ce zice ea? Ar trebui să te cunoști pe tine.

Tu cum ești? Dacă simți că așa ești, ar trebui să îi dai dreptate și ar trebui să nu fi supărată.(…) Îmi spunea: mai ai atât de multe lucruri de descoperit, mai ai atâtea lucruri pentru care să plângi, tu îți consumi lacrimile de acum? Așa îmi spunea.

Au trecut 8 ani de când ea s-a dus și, cu toate astea, îmi e dor de ea în fiecare zi. Am vorbit cu foarte multă lume. Cu psihologi, am făcut tot felul de practici, eu nu pot să renunț la ea. Nu e o chestie de renunțare, eu nu mă țin de ea. Ea încă este lângă mine”, a mărturisit Andreea Mantea la Kanal D.