Dezvăluiri picante făcute de Andreea Mantea. Cum a aflat vedeta că e amanta unui avocat: ”I-am aruncat hainele!”

Andreea Mantea are un trecut plin de peripeții. Vedeta a avut o relație cu un avocat, de câteva luni, în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a ajuns chiar din presă că a fost amanta sa.

27 dec. 2021, 11:18
Dezvăluiri picante făcute de Andreea Mantea. Cum a aflat vedeta că e amanta unui avocat: ”I-am aruncat hainele!”

Dezvăluiri picante făcute de Andreea Mantea. La aflarea veștii, prezentatoarea TV a luat măsuri imediat și s-a despărțit de bărbat. Mai mult decât atât, aceasta i-a aruncat hainele la gunoi.

Dezvăluiri picante făcute de Andreea Mantea. Cum a aflat vedeta că e amanta unui avocat: ”I-am aruncat hainele!”

Andreea Mantea a mărturisit o întâmplare surprinzătoare din trecutul ei, atunci când a fost sunată de un jurnalist să-i spună că de fapt ea se iubește cu un bărbat însurat. Mantea se iubea de câteva luni cu avocatul, iar totul mergea ca pe roate, asta până când a primit vestea de la o jurnalistă.

Citește și: Copilul Andreei Mantea a rupt legătura cu tatăl lui. Ce spune vedeta despre Cristi Mitrea: „Când trebuia să plece la el se prindea de draperie și plângea”
”Avem o relație cu el de câteva luni, țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că iubitul tău și-a depus azi actele de divorț, mi s-au înmuiat picioare, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir”, a spus vedeta într-o emisiune TV.

Vedeta nici nu a vrut să audă de așa ceva. I-a luat hainele și i le-a aruncat la gunoi, iar de atunci nu a mai vorbit nimic cu bărbatul care a mințit-o că e singur, însă de fapt era însurat și pe cale să divorțeze.

”Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla, el mi-a zis ulterior că eram despărțit de acea fată de 6 luni… băi omule, în ce lume trăiești? El a crezut vreodată că eu nu o să aflu? Am aflat..”, a mai spus Andreea Mantea.

Citește și: Andreea Mantea umilită pe Facebook de tatăl copilului ei, Cristi Mitrea: „Cel mai tare lucru pe ordinea de zi”