Andreea Mantea a spus „DA” la nici două luni de la naştere

Proaspăta mămică Andreea Mantea nu a rezistat prea mult departe de forfota televiziunii şi, mânată de griji financiare, a acceptat să apară într-un nou show pregătit de Antena 1.

RomaniaTV.net
11 iul. 2015, 10:07
Andreea Mantea a spus „DA” la nici două luni de la naştere

ANDREEA MANTEA nu a rezistat prea mult departe de forfota televiziunii şi, mânată de griji financiare, a acceptat să apară într-un nou show pregătit de Antena 1.

Nevoia de câştiguri sigure şi imediate – având în vedere că, părăsită de tatăl copilului, îşi creşte băieţelul singură -, dar şi oportunitatea de a nu ieşi prea multă vreme din lumina reflectoarelor au făcut-o pe Mantea să accepte cu ochii închişi un rol, e adevărat mic, în cea mai nouă producţie a Antenei 1, „Poftiţi de vă iubiţi!”, anunta libertatea.ro. Conform scenariului gândit de producătorii show-ului, Mantea trebuie să presteze „la greu” ca să obţină ceva sponsorizări de la cei care şi-au unit forţele pentru a ajuta o pereche de pitici, angajaţi ai unui circ, să-şi facă o nuntă ca-n poveşti.

Imaginile fac cât 1000 de cuvinte. S-au dat de gol. Ştefan Stan se sărută pasional cu EA pe litoral FOTO

Alături de amica ei, Daniela Crudu, cea mai nouă „Burlăciţă” a Antenei, mămica Andreea Mantea a muncit într-o florărie, dar şi într-un laborator de prăjituri, pentru a putea obţine aranjamentele florale potrivite, dar şi tortul miresei. La cofetărie, lucrurile au scăpat uşor de sub control şi, între Crudu şi Mantea s-a iscat o mică ceartă care a fost tranşată, ca-ntre fete, cu… frişcă din belşug.

La bătaia cu frişcă a fost părtaş şi Andrei, solistul de la „Alb şi Negru”, aflat şi el, alături de Vârciu, în echipa de vedete care filmează la Mamaia, pentru acest prim episod al producţiei de divertisment.