Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”

Andreea Mantea a acordat recent un interviu în care a vorbit despre culisele emisiunii pe care o prezintă, „Casa Iubirii”, dar și cum se simte în rolul de mamă.

22 feb. 2024, 09:45
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”

Andreea Mantea lucrează în televiziune de aproape două decenii și, de-a lungul timpului, a prezentat o mulțime de emisiuni tv. Acum, „Casa Iubirii” este cel mai drag proiect al ei.  „Există această magie pe care iubirea o are. Sunt în mijlocul acestei magii și o trăiesc cu sufletul la gură alături de ei. Sunt atât de empatică și îmi transmit fiecare stare într-un mod fantastic. Întotdeauna am fost atrasă de trăirile altora, să fiu alături de ei”, a spus Andreea Mantea, la interviurile Fresh by Unica.

Andreea Mantea a dezvăluit că atunci când vedea prin presă informații neadevărate despre ea era foarte deranjată, însă cu timpul a ajuns să nu mai pună la suflet.

„Erau articole neadevărate care mă afectau foarte tare. Sufeream foarte mult. Și un om care suferă foarte mult devine puternic. Cade, se ridică. Nu aveam ce să fac. Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață. Ridicându-mă, deveneam mai puternică și, la un moment dat, au ajuns să treacă precum o adiere de vânt”, a spus Andreea Mantea.

Citește și Octavia Geamănu a trăit cel mai dificil moment din viața ei alături de fiul său: „În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer”

Manifestarea, spune Andreea Mantea, e tot un fel de rugăciune. „Nu zic: «Doamne, dă-mi». Zic: «Doamne, îți mulțumesc că mi-ai dat!». Văd manifestarea sub forma unor dorințe pe care nu le mai emani cu disperare, ci pur și simplu îți imaginezi că le ai”.

Dacă pe plan profesional totul îi merge ca pe roate, nu la fel stau lucrurile și pe plan personal. Andreea Mantea e o mamă singură care se ocupă zilnic de fiul ei, David.

„Trebuie să fiu și polițistul bun, și polițistul rău. E crunt. Săracul nu mai înțelege. Acum mă pupă și mă iubește și mă alintă, acum aruncă cu papucul după mine. (râde) Nu înțelegea la început, dar acum a înțeles perfect. De când îmi vede privirea știe ce urmează”, a mai spus prezentatoarea.

David are opt ani și îi plac foarte mult drumețiile pe munte. Cu toate că e un copil ascultător, sunt și momente când o pune în dificultate pe mama lui.

„La noi totul se raportează la iubirea necondiționată. Nu doar între noi doi, cu oamenii din jurul nostru, cu animalele din jurul nostru. El este foarte săritor, foarte drăgăstos, foarte atent, nu permite să se întâmple lucruri rele în jurul lui. E foarte implicat”, a spus Andreea Mantea.

Citește și Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

Cea mai mare provocare în relația cu David este timpul pe care fiul ei îl petrece în fața ecranelor. David nu a avut inițial acces la telefon, tabletă sau alt device, dar la un moment dat tableta a devenit obligatorie la școală.

„Mi-am dat seama că-l pun într-o situație jenantă la școală. Doamne-ferește, îi creez copilului o traumă. I-am luat tableta, l-am lăsat să se ducă la școală și după am găsit motiv să i-o iau. Toată lumea a văzut că ai tabletă, nu mai ai că na, nu poți să te abții. Cumva, l-am lăsat să greșească (n.red.: să petreacă timp mai mult pe tabletă) să am motiv să i-o iau. Recunosc! Pentru că nu sunt de acord”.