Andreea Mantea, decizie radicală după ce fanii au criticat-o că e grasă! „Îmi schimb viața cu totul”

Andreea Mantea a fost criticată de fanii de pe rețelele de socializare că "este grasă", astfel că vedeta a luat o decizie radicală.

06 ian. 2022, 17:47
Andreea Mantea, decizie radicală după ce fanii au criticat-o că e grasă! „Îmi schimb viața cu totul”
Andreea Mantea

Andreea Mantea, decizie radicală după ce fanii au criticat-o că e grasă! Vedeta a luat foc după ce a fost întrebată de către fani dacă nu cumva este însărcinată! Le-a explicat tuturor că a luat câteva kilograme în plus, iar acum pregăteşte o schimbare radicală.

Andreea Mantea, decizie radicală după ce fanii au criticat-o că e grasă!

Deoarece tot mai mulți îi spun că a luat câteva kilograme în plus, Andreea Mantea a luat o decizie radicală și s-a hotărât că este momentul pentru o schimbare. „Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Aici este o mare problemă! Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum era. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiatăatunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte! Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața. După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gâduri ale mele și sper să ajungă la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo. Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Boala de care suferă Andreea Mantea. Din cauza ei s-a îngrăşat: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”

Vedeta a ținut să le spună tuturor că nu este însărcinată, ci doar a luat câteva kilograme în plus. „Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată! Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă!”, a mai adăugat Andreea Mantea.