Boala de care suferă Andreea Mantea. Din cauza ei s-a îngrăşat: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”

Boala de care suferă Andreea Mantea. La 35 de ani, prezentatoarea a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care ia un tratament pentru tot restul vieții. Vedeta susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pix de adrenalină și l-a învățat și pe fiul ei, David, în vârstă de 6 ani, să îi administreze doza.

28 dec. 2021, 22:13
Boala de care suferă Andreea Mantea. Din cauza ei s-a îngrăşat: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”
Boala de care suferă Andreea Mantea

Boala de care suferă Andreea Mantea. Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care se numără ceapa, pe care o adoră, iar atunci când o mănâncă, i se umflă fața.

Citeşte şi: Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi: „Îmi e dor în fiecare zi, nu pot să renunţ la ea”

Boala de care suferă Andreea Mantea

Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a dezvăluit Andreea Mantea, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Vedeta a mai vorbit și în trecut de problemele ei de sănătate pe rețelele sociale, mai ales că i se umflase burta și mulți credeau că ea este însărcinată din nou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune.

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit„, le-a spus Andreea Mantea fanilor săi, pe InstaStory.