Andreea Mantea, din nou în cărți! Vedeta revine la cârma emisiunii “Puterea Dragostei”

Andreea Mantea revine la cârma show-ului matrimonial de la Kanal D, după ce Cristina Dorobanțu a trecut la pupitrul știrilor de dimineața.

25 feb. 2022, 11:44
Andreea Mantea, din nou în cărți! Vedeta revine la cârma emisiunii “Puterea Dragostei”

După ce Cristina Dorobanțu a acceptat mutarea la pupitrul știrilor de dimineața de la Kanal D, postul de prezentatoare al show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” a rămas vacant. Așa că echipa de producție s-a grăbit să-i găsească imediat înlocuitoare Cristinei.

Andrea Mantea revine la „Puterea Dragostei”

CITEȘTE ȘI: Şoc în showbiz! Andreea Mantea s-a despărțit de iubit. Modul ingenios în care vedeta a făcut anunţul

După un un casting lung și mai multe runde de negocieri intense, câștigătoare pare să fie Andreea Mantea, care are o vechime de două sezoane cu această emisiune, potrivit Playtech.ro.

Ilinca Obădescu, Simona Pătuleasa și Ilinca Vandici s-ar fi numărat printre colegele de trust ale Andreei Mantea care ar fi purtat discuții cu șefii de la Kanal D, pentru preluarea postului de prezentator al show-ului “Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, se pare că Andreea Mantea s-ar fi arătat dispusă să accepte un salariu mult mai mic față de cel pe care în încasa atunci când filma în Turcia.

Dieta cu care Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme

CITEȘTE ȘI: Boala de care suferă Andreea Mantea. Din cauza ei s-a îngrăşat: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”

Prezentatoarea de la Kanal D le-a mărturisit prietenilor virtuali că, la un moment dat, a reuşit să scape de kilogramele în plus printr-un regim extrem de strict, dar şi cu sport.

A fost nevoită să renunțe la zahăr, dar a făcut și mult sport în paralel. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a spus ce produse nu a consumat în această perioadă.

Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată. Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun.

Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.

Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor. Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos. Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok„, a declarat vedeta.