Şoc în showbiz! Andreea Mantea s-a despărțit de iubit. Modul ingenios în care vedeta a făcut anunţul

Andreea Mantea a fost foarte discretă cu poveştile ei de iubire în ultimii ani, însă s-a aflat că cea mai recentă relaţie a frumoasei brunete a fost cu un producător tv de la Kanal D. Ultimul mesaj din mediul online publicat de Andreea dă clar de înţeles că cei doi s-ar fi despărţit.

11 feb. 2022, 18:23
Şoc în showbiz! Andreea Mantea s-a despărțit de iubit. Modul ingenios în care vedeta a făcut anunţul

Andreea Mantea s-a despărțit de iubit. Vedeta a făcut anunţul într-o manieră amuzantă, dar mesajul transmis este fără echivoc. În clipul postat pe Instagram, vedeta spune că e singură de Valentine’s Day!

Andreea Mantea s-a despărțit de iubit

Clipul o prezintă pe vedeta Kanal D stând în mijlocul patului, cu o farfurie de prăjituri alături şi două pahare de șampanie. Îmbrăcată într-o pijama roşie ca focul, Andreea afişează un zâmbet larg, iar la final ciocnește singură paharul de șampanie, lăsând să se înțeleagă că Ziua Îndrăgostiților poate fi petrecută chiar în lipsa unui partener.

Citeste si Dieta cu care Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme: „Mi-a dispărut şi celulita”

Pe lângă clipul postat, Andreea Mantea a lăsat și un mesaj interesant, prin care sugerează că da, este singură, nu mai are iubit și își întreabă urmăritorii dacă și ei sunt la fel de singuri ca și ea, ori sărbătoresc cu o persoană specială.

Single people on Valentine’s Day! 🤣🤣🤣🤣 Voi cum sărbătoriți? Singure/i sau cu partenerul/a? Sau așteptați #Dragobetele?”, îşi întreabă Andreei Mantea urmăritorii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

Andreea Mantea, relaţie toxică cu tatăl copilului ei

Pe tatăl lui David, Cristi Mitrea, Andreea l-a cunoscut la „Burlăciţa”. Din păcate, relaţia nu a fost una de durată şi, mai mult decât atât, a fost una toxică, marcată de violenţe. Vedeta Kanal D a povestit în urmă cu ceva vreme că tatăl lui David o bătea frecvent, chiar şi când era însărcinată. Mai mult, ar fi acuzat-o că nu este copilul lui.

A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. 

Citeste si Andreea Mantea a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta: „Suntem certați!”. Ce se întâmplă în viața vedetei

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem„, a declarat Andreea pentru Wowbiz.

Mărturisirea ei a venit în contextul în care Mitrea lansase în spaţiul public ideea că David nu ar fi copilul lui.