Andreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune i s-ar fi promis prezentatoarei

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, se pregătește pentru o schimbare uriașă în carieră.

28 feb. 2021, 11:11
Andreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune i s-ar fi promis prezentatoarei

Andreea Mantea

, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, se pregătește pentru o schimbare uriașă în carieră.

Prezentatoarea de la Kanal D se află în negocieri cu rivalii televiziunii cu care contract.

Potrivit unor surse de la Departamentul de Anchete Speciale al Cancan, Andreea Mantea se pregătește de transfer. Se pare că ar fi nemulțumită de faptul că a părăsit ”cârma” show-ului matrimonial ”Puterea dragostei”, dar și de cifrele de audiență pe care le obține noul ei proiect, “Trăiri alături de Andreea Mantea” și vedeta pare să fie dispusă să ”schimbe barca”.

Andreei Mantea i s-a pus în vedere postul de prezentator al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1. Discuțiile pentru preluarea acestui post se anunță de durată.

Care e primul job pe care l-a avut Andreea Mantea

“Pe la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu.

Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a povestit vedeta într-un interviu mai vechi, acordat Revistei Formula As.


loading...
Partenerii noștri