Andreea Mantea le-a închis gura invidioşilor! „Ia uite cum m-am operat la pomeţi, de la 14 ani!”

Andreea Mantea s-a săturat de răutăţile din online şi le-a închis gura invidioşilor care au scornit tot felul bârfe cu privire la trasăturile ei fizice. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 07:29

Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, Andreea Mantea, le-a demonstrat „cârcotaşilor” că nu are nici o operaţie estetică la faţă şi că naturaleţea este punctul ei forte. 

Astfel că, vedeta în vârstă de 33 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie din anii de școală, pentru a-și demonstra naturalețea.

„Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeți, de la 14 ani!”, a scris ea, cu ironie, în dreptul pozei de arhivă.

Andreea Mantea susține că se teme să-și facă mari modificări. „Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită”, a spus Andreea Mantea, într-un interviu pentru Antena 1.

Citeşte şi: Andreea Mantea şi fiul ei, autoizolaţi în Turcia. L-a retras pe David de la grădiniţă: „Nu ieşim decât dacă este absolut necesar”

Ea are însă și implant mamar: „Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”