Andreea Mantea se întoarce în TELEVIZIUNE. La ce post va apărea şi ce emisiune va prezenta

Andreea Mantea revine în televitiune la câteva luni după ce a renunțat la emisiunea Puterea Dragostei. Vedeta va avea propriul reality-show tot la Kanal D.

24 sept. 2020, 09:03
Andreea Mantea se întoarce în TELEVIZIUNE. La ce post va apărea şi ce emisiune va prezenta

Andreea Mantea va avea propriul reality-show „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care va începe din 5 octombrie şi se va difuza în fiecare luni, de la ora 23:00. Va fi, practic, o emisiune în care telespectatorii vor urmări viața Andreei Mantea zi de zi. Fanii vor putea urmări situațiile zilnice ale Andreei, activitățile profesionale în care este agrenată. De asemenea, în emisiune va apărea și David, fiul vedetei, în vârstă de 5 ani, anunţă Kanal D.

Andreea Mantea, în lacrimi de ziua ei. Ce cadou i-a făcut iubitul la aniversarea a 34 de ani FOTO

„Nu intamplator acest reality imi poarta numele, pentru ca el va contine, intr-o mare masura, viata mea, asa cum este ea, cu bune si cu rele, cu bucurii, dar si cu poticneli, suparari. Pentru ca asa e viata, cu de toate. Ii invit pe telespectatori sa traiasca alaturi de mine intamplari frumoase, pline de emotie, sa cunoasca povesti de viata ale unor oameni minunati pe care ii voi intalni in calatoriile mele. Intotdeauna am fost sincera, foarte deschisa cu cei care ma urmaresc, iar acum cu totii ma vor putea cunoaste si mai bine, in intimitatea familiei mele, alaturi de cei pe care ii iubesc enorm. David este cel mai important om din viata mea, centrul universului meu, asa ca il veti vedea alaturi de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia astept ca, din 5 octombrie, in fiecare luni, de la 23:00, sa ne „intalnim” pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea a postat prima imagine cu iubitul ei: „Să fii fericită şi iubită pentru că meriţi”

Andreea Mantea a părăsit show-ul „Puterea Dragostei” pe 26 iulie, când a avut loc ultima ediție a sezonului doi. Primele sezoane s-au filmat în Turcia. De altfel, printre motivele despărțirii dintre Andreea Mantea și Puterea Dragostei se numără și distanța față de România.

„A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania. Pe cat de tare mi-au umplut sufletul fericirea si trairile concurentilor, pe atat de tare imi doresc si abia astept sa imi vad copilul bucurandu-se alaturi de bunici si de prietenii lui din Romania”, spunea Andreea Mantea.