Andreea Marin a ajuns din nou pe mâna doctorilor. Zâna are noi probleme de sănătate FOTO

Andreea Marin are din nou probleme de sănătate. Vizitele pe care acum vedeta trebuie să le facă la kinetoterapeut sunt cauzate de neîncălzirea corectă înaintea începerii antrenamentului. Astfel că tendonul lui Ahile a cedat!

14 feb. 2019, 11:46
Andreea Marin a ajuns din nou pe mâna doctorilor. Zâna are noi probleme de sănătate FOTO

Andreea Marin a explicat pe Facebook problemele de la gleznă.

„Din seria grabă strică treaba sau așa nu, nu faceți ca mine! În loc să îmi încep ziua la sala de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi repare glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face incălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a două zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit cățelusul șchiop, abia puneam piciorul în pămant, nici gând să mai pot merge de o săptămană la sport, adio tocuri… uite-așa!”, a scris Andreea Marin.

Andreea Marin, mărturisiri incredibile după OPERAŢIA la COLOANĂ. Cum a aşteptat BIOPSIA şi de ce îşi simte corpul AMORŢIT VIDEO

„Am înlocuit incălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie invătătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiti că și mine”, a mai adăugat Andreea Marin.

ŞOCANT! Cum a fost surpinsă Andreea Marin la două luni de la operaţia la coloană FOTO

„Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare:) Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc la mișcare, dar împachetată temeinic de acum înainte. Mea culpa! Și mulțumesc pentru grijă minunatei echipe”, a încheiat Andreea Marin.