Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

Deşi sunt împreună de mai bine de 6 ani, Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, nu se grăbesc să facă pasul următor. "Cred în treaba asta (căsătorie n.red.), dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe", a mărturisit Andreea Marin.

02 ian. 2023, 09:25
Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care nu face nuntă cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin se declară fericită și împlinită alături de Adrian Brâncoveanu, iar relația lor merge pe drumul cel bun. Cu toate acestea, Andreea Marin a mărturisit că nu vrea să facă pasul cel mare în relaţie şi să meargă în faţa ofiţerului stării civile.

Citeşte şi: Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Vedeta a fost căsătorită de 3 ori: „Realitatea arată unde ajunge fiecare”

Deşi s-au putea spune că cele trei căsătorii eşuate şi încheiate cu divorţ s-au pus amprenta, vedeta spune că altul ar fi motivul. Prezentatoarea TV spune că motivul ar avea legătură mai degrabă cu vârsta pe care o are.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe … nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.”, a spus Andreea Marin, pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Citeşte şi: Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească. Vedeta a scăpat de 7 kilograme: „Nu există nu se poate!”

„În ziua de azi lucrrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a mai adăugat prezentatoarea tv.