Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Vedeta a fost căsătorită de 3 ori: „Realitatea arată unde ajunge fiecare”

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Joi, 22 decembrie, fosta prezentatoare TV își sărbătorește ziua de naștere. După aproape 30 de ani de carieră, "Zâna surprizelor" a rămas neschimbată și este una dintre cele mai importante figuri ale televiziunii din România.

22 dec. 2022, 09:56
Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Vedeta a fost căsătorită de 3 ori: „Realitatea arată unde ajunge fiecare”
Andreea Marin a împlinit 48 de ani

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. De-a lungul carierei,  vedeta s-a remarcat prin diplomația sa, deși i-au fost adresate numeroase acuzații și vorbe grele. Vedeta a preferat întotdeauna să stea departe de scandaluri mondene.

Citeşte şi: Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească. Vedeta a scăpat de 7 kilograme: „Nu există nu se poate!”

Andreea Marin a împlinit 48 de ani

Eu nu sunt genul de om care să întrețină astfel de scandaluri. Mă coboară situațiile de genul acesta, ori eu nu sunt acolo. Locul în care eu vreau să fiu este lumina. Vreau să mă simt în lumină. Acolo sunt ca peștele în apă, acolo mă simt eu bine cu mine. În lumină, în credință, în pace interioară.

Când astfel de oameni încearcă să creeze furtuni în pahare cu apă, vei vedea că de cele mai multe ori nu intervin. Îi las să vorbească. Și vine momentul în viață, am această credință, când, fără să fac nimic, realitatea arată unde ajunge fiecare. Nu trebuie să faci mare lucru.

Desigur că dacă ai dreptate într-o situație tu poți puncta adevărul tău, fără să cobori în mocirlă. Dar până la urmă în viață ne așezăm, prin acțiunile noastre, fiecare pe locul pe care îl merităm„, a declarat vedeta, potrivit Ego.ro.

Andreea Marin a fost căsătorită de 3 ori

La vârsta de 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, însă povestea lor de dragoste, deși intensă, s-a terminat după cinci ani. Cei doi au format un cuplu în perioada 1995-2000.

În luna ianuarie a anului 2006, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică. Un an mai târziu, aceasta a adus-o pe lume pe Violeta, unicul ei copil. Mariajul celor doi a rezistat până în 2007, atunci când au anunțat, pe rețelele de socializare, că au hotărât să meargă pe drumuri separate.

După divorțul de Ștefan Bănică, fosta prezentatoare TV s-a căsătorit civil cu medicul turc Tuncay Öztürk, însă s-au separat după trei ani. În prezent, aceasta formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, cei doi fiind împreună de aproximativ cinci ani.