Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era un actor cunoscut în plan internațional. Andreea Marin l-a avut invitat în emisiunea ei VIDEO

Tânărul în vârstă de 35 de ani care și-a găsit sfârșitul în tragicul accident rutier, de pe 12 decembrie, din zona Podului Ciurel din Capitală, era un cunoscut actor, ce s-a făcut remarcat și la nivel internațional.

15 dec. 2021, 10:57
Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era un actor cunoscut în plan internațional. Andreea Marin l-a avut invitat în emisiunea ei VIDEO

Tânărul de 35 de ani, care a murit după ce a plonjat în râul Dâmbovița de pe Podul Ciurel, era cunoscutul actor, Andrei Lucian Ungur, care s-a făcut remarcat și în plan internațional.

Bărbatul este plâns de familie și prieteni care îi aduc un ultim omagiu. Unul dintre filmele în care a jucat a luat câteva premii internaționale importante.

Accident grav în Bucureşti: o maşină a căzut de pe pod la Ciurel. Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a murit la spital. VIDEO

Andrei Lucian Ungur a fost unul dintre tinerii artiști care a dus numele României departe. Acesta nu impresiona doar pentru felul în care juca și regiza anumite producții. S-a făcut remarcat și pentru calitatea sa umană.

Andrei a luptat din greu pentru a-și îndeplini visul de a deveni actor și apoi regizor. Student cu bursa de merit (media 9.40) în anul II la Universitatea Națională de Teatru și Film IL Caragiale, Facultatea de film, secția Regie de film și TV, Andrei și-a dorit să regizeze filme.

Pe lângă timpul pe care îl dedica actoriei, acesta a fost nevoit să lucreze și ca programator IT. Andrei încerca să strângă cât mai mulți bani cu putință pentru a-și ajuta mama bolnavă.

Înaintea accidentului care a avut loc pe 12 decembrie în Capitală, Andrei lucra la un documentar . Urma să-l prezinte la facultate ân sesiunea de iarnă. Din nefericire, acel film nu va mai vedea lumina ochilor niciodată.

Povestea lui Andrei a ajuns la inimile românilor înainte ca acesta să plece spre o altă lume. După cum spuneam, actorul s-a făcut remarcat la nivel internațional, datorită filmului „Reboot”.

A fost prezent și emisiuni televizate, printre care show-ul prezentat de Andreea Marin la TVR, „Nu există nu se poate”. De altfel, una dintre persoanele publice care a fost extrem de afectată de moartea lui Ungur a fost chiar prezentatoarea, căci a avut ocazia să-l descopere personal și să afle cum este omul din spatele pasionatului de teatru și film.

Andreea Marin este în doliu. A murit chiar înainte de Sărbători, într-un accident teribil: „Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

Filmul „Reboot” despre care ați aflat în rândurile de mai sus a fost declarat în anul 2020 cel mai bun scurtmetraj de la Festivalul Internațional de Film Eurasia. Aceasta este doar una dintre realizările bărbatului a cărui moarte a fost reflectată de presă ca o banală știre a unui accident din lunga serie de astfel de nenorociri zilnice de pe șosele.

„În jurul orei 10:35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podului Ciurel.

Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Virtuții, a părăsit partea carosabilă. A plonjat cu autovehiculul în râul Dambovița.

Din autovehicul a fost extrasă o persoană în stare de inconstiență”, erau primele informații apărute duminică, despre accidentul în care a murit actorul, potrivit Antena 3.