Andreea Marin a luat foc. Zâna a ieşit la atac şi l-a făcut praf pe Tuncay Ozturk

Andreea Marin a acceptat sa vorbeasca despre noua ei viata, iar ce a avut de spus va lasa urme adanci. Vedeta a vorbit pentru prima data de cand este din nou singura, intr-un interviu acordat lui Madalin Ionescu. 

20 ian. 2017, 09:47
Andreea Marin a luat foc. Zâna a ieşit la atac şi l-a făcut praf pe Tuncay Ozturk

Cu o lună înainte de obținerea statutului de femeie necăsătorită, Andreea Marin a acordat un interviu în care nu a vorbit mult, dar a spus destule, scrie click.ro. A precizat că nu infidelitatea a fost motivul despărțirii, ci că acestea sunt mult mai profunde, dar nu vor fi expuse pe micul ecran. Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că Tuncay nu a fost mereu sincer și că, uneori, a jucat cartea fericitului și îndrăgostitului doar în fotografii.

Citeşte şi Renata Gheorghe, mesaj INCREDIBIL pentru Andreea Marin. Ce spune despre divorţul Zânei de Tuncay

„Nu am nimic să-mi reproșez astăzi. Sunt împăcată cu acțiunile mele. Sunt omul care simte că poate să facă mai mult și merită mai mult. Știu cât sunt în stare să dăruiesc și cred că merit același respect. E o poveste ce ține de încredere, iar la mine nu a funcționat. Nu e o dramă, asta e”, a spus Andreea.

Citeşte şi Veveriţa Andreei Marin a intrat în hibernare

„Nu m-am respectat și pe mine. Poate am fost prea tolerantă în defavoarea mea. Eu nu spun că el a avut sau nu o relație cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Îmi pare bine că am scăpat de semnele de întrebare din viața mea. Mi s-a părut lipsit de bărbăție, de demnitate să spui, la doar câteva zile de la despărțire, că ești pregătit deja pentru o nouă relație”, a mai adăugat fosta „Zână” a Surprizelor.