Andreea Marin a răbufnit și i-a dat replica unei fane: „Nu e cazul meu!”

Andreea Marin nu a mai putut să tacă când a văzut ce mesaj i-a lăsat o fană pe internet, după ce a slăbit 17 kilograme.

04 feb. 2024, 11:00
Andreea Marin a răbufnit și i-a dat replica unei fane: „Nu e cazul meu!”

Andreea Marin este o altă persoană foarte atentă la modul cum arată. Și asta pentru că, așa cum a tot declarat și ea, a slăbit ca prin minune și este vorba despre câteva zeci de kilograme în minus.

Concret, ”Zâna” a dat jos nici mai mult, nici mai puțin de 17 kilograme și nu vrea să se oprească aici. Vedeta a spus că mai are de gând să piardă alte trei, apoi se va opri din acest proces pentru că aproape a ajuns la măsurile pe care le avea în liceu.

Eu nu am slăbit pe considerente estetice, este doar o urmare firească a dorinței mele de a-mi restabili echilibrul în privința sănătății… Mai am puțin și ajung la măsurile din liceu”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu.
Andreea Marin, lăudată de fani pentru silueta perfectă! Vedeta a postat pe internet fotografii din vacanță

Schimbarea ei a lăsat pe toată lumea fără cuvinte și mulți au complimentat-o pentru determinare, curaj și felul în care arată acum. Însă, nu au lipsit nici gurile rele. Așa se face că în secțiunea de comentarii din dreptul unei imagini postate recent cu vedeta, o fană a ținut să precizeze că slăbitul la o anumită vârstă poate veni cu semne de îmbătrânire pe chip.
Fanii le încaieră pe fosta şi actuala lui Bănică jr. Andreea Marin a ajuns subiect de bârfă pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva: „Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”
„Din păcate, atunci când slăbești la o vârstă mai înaintată, nu se vede prea bine la față. Pielea nu mai este elastică și apare efectul de piele căzută”, a fost comentariul lăsat de o fană la postarea vedetei, care a primit un răspuns imediat.

Comentariu pe care Andreea Marin nu l-a putut trece cu vederea, reacționând imediat. În mod public, fosta prezentatoare a ținut să o contrazică pe urmăritoarea sa. Vedeta susține că asta nu se întâmplă și în cazul ei, căci ea a știut cum și cât să slăbească pentru a nu-și afecta imaginea, ci dimpotrivă.

„Nu e adevărat. Doar dacă nu știi cum să faci lucrurile bine și slăbești prea mult în timp scurt. Nu e cazul meu”, a fost comentariul Andreei Marin.

Cum se menține Andreea Marin în formă, după ce a slăbit 16 kilograme: „Am început să ţin dieta corectă”

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbizul românesc, arată într-o formă de zile mari, după ce a slăbit 16 kilograme.
. Vârsta de 49 de ani a surprins-o pe Andreea Marin cu o schimbare radicală, în ceea ce privește aspectul fizic. Îndrăgita vedetă a reușit să slăbească puțin peste 15 kilograme, având astăzi o siluetă cu adevărat de invidiat. Nu este doar despre modul în care arăți sau despre kilogramele de pe cântar, este de părere Andreea Marin, care spune că acest lucru îți influențează destul de mult starea de spirit și pe cea mentală.

”În viață, ne apropiem de niște simptome pe care nu le-am simțit înainte și ne putem simți descurajate în propria viață, să nu înțelegem de ce nu mai e bine. Per ansamblu se întâmplă niște lucruri în corpul nostru și ele ne afectează și starea mentală”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars,potrivit spynews.

VIDEO Dieta 30-30-30 face furori pe Tik Tok după Sărbători. Secretul de aur în lupta cu kilogramele

Ce a determinat-o pe Andreea Marin să slăbească

Întreaga decizie cu privire la schimbarea stilului de viață a venit în momentul în care vedeta a primit un set de analize, care nu era întocmai bun. Din acel moment, Andreea Marin și-a schimbat complet stilul de viață, și-a făcut curățenie în frigider și a înțeles ce înseamnă, de fapt, o alimentație corectă. Cu toate acestea, „Zâna” nu se abține complet de la micile plăceri ale vieții, după cum spune chiar ea, ci gustă din ele ocazional.

”Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a dăugat Andreea Marin.

De ce şi-a părăsit Florin Busuioc familia, spovedanie în direct: „Nu regret nimic!”

Astfel, odată cu această transformare, Andreea Marin a învățat să-și asculte mai mult organismul și să-i înțeleagă nevoile, care acum sunt cu totul diferite, față de orice etapă din viață trăită până acum.

”Nu e vorba doar de kilograme. Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat. Am înțeles cum funcționează corpul meu la această vârstă, că e diferit de acum 10 sau 20 de ani. Arderile sunt altele, procesele chimice din corpul nostru se modifică odată cu apropierea de această vârstă și e nevoie de o suplimentare. Ai nevoie de o hrană de un anumit fel care să echilibreze situația, sportul contează, dar nu se face oricând”, a mai spus vedeta.