Andreea Marin a scăpat de hainele lui Tuncay din casă. Incredibil ce a făcut cu ele FOTO

Andreea Marin şi-a făcut curăţenie în viaţă şi la propriu, şi la figurat, după ce în octombrie a anunţat că divorţează de fizioterapeutul Tuncay Öztürk. Acesta a părăsit casa conjugală din Pipera, însă se pare că nu a reuşit să-şi ia toate lucrurile. În garajul Andreei Marin stau, la linie, geamantane, saci şi o bicicletă "în plus".

16 dec. 2016, 08:38
Andreea Marin a scăpat de hainele lui Tuncay din casă. Incredibil ce a făcut cu ele FOTO

Viaţa merge înainte pentru Andreea Marin (41 de ani), la aproape două luni de la anunţul divorţului de Tuncay Öztürk (30 de ani), scrie click.ro. Dacă medicul turc s-a refugiat în muncă şi petrece foarte mult timp la clinica din Primăverii, „Zâna” este, parcă, mai vizibilă ca niciodată. Iese des la evenimente mondene, şi-a lansat o linie de haine şi îşi ţine, în continuare, conferinţele „Preţuieşte viaţa”.

Citeşte şi ANDREEA MARIN rămâne nevasta lui TUNCAY. Ce a decis INSTANŢA

De Tuncay nu o mai leagă decât procesul de divorţ, intentat de ea la Judecătoria Buftea şi, se pare, câteva bagaje pe care turcul n-a reuşit să le ia la plecare. La finele lui octombrie, cât timp Andreea Marin s-a aflat la Chişinău, cu treburi profesionale, Tuncay şi-a trimis omul de încredere să-i împacheteze lucrurile din căminul conjugal şi să le încarce în maşină. Probabil omul n-a luat tot, căci în garajul „Zânei” se pot observa două trolere, dar şi o bicicletă care nu pare a fi nici a Andreei, nici a fiicei ei, Violeta. (n.r. Andreea circulă cu bicicleta cu coşuleţ). În plus, nu este exclus ca pe umeraşele agăţate în garaj să fie încă şi costume de-ale lui Tuncay.

Pe lângă aceste amintiri conjugale, în depozitul din curtea casei Andreei zace un munte de baxuri de apă plată, de parcă bruneta s-ar fi pregătit pentru cel de-al treilea Război Mondial. Tuncay Öztürk şi Andreea Marin s-au căsătorit pe 19 decembrie 2013, iar în data de 27 octombrie 2016 s-a consemnat în mod oficial despărţirea lor. Este al treilea divorţ pentru fosta vedetă TVR. Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiţă trebuie s-o ia pe căi separate. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau, pe Facebook, că divorţează. Reţeta a fost adoptată şi acum, la separarea de Tuncay.

Citeşte şi Andreea Marin, declaraţii după divorţ:”Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”

O prind Sărbătorile nedivorţată

Andreea Marin a intentat proces de divorţ la Judecătoria Buftea pe 27 octombrie, ziua în care a dat şi vestea pe Facebook. „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul”, anunţa „Zâna”, făcând apel la discreţie. Iată că nici până azi, Andreea şi Tuncay nu au primit termen în proces, aşa că Sărbătorile o vor prinde pe brunetă tot în postura de nevastă a lui Tuncay. Cel mai simplu, cei doi ar fi putut divorţa amiabil, la notar, însă se pare că Andreea vrea partaj serios, pentru a-şi recupera investiţiile în clinica lui Tuncay.