Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, planuri de nuntă: „E un moment pentru toate”

Recent, Andreea Marin s-a fotografiat într-o rochie albă, lucru care a alimentat zvonurile că se pregăteşte de nuntă.

16 aug. 2021, 00:30

Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai solide şi discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Dar deşi sunt împreună de peste patru ani, cei doi nu au dat semne până acum că ar intenţiona să-şi ducă relaţia la alt nivel.

De curând, însă, Andreea s-a fotografiat într-o rochie albă superbă, motiv pentru care mulţi s-au întrebat dacă nu cumva s-au căsătorit în secret sau dacă au de gând să o facă în viitorul apropiat.

Zâna surprizelor a dezvăluit, la Antena Stars, motivul pentru care a îmbrăcat respectiva rochie. Potrivit spuselor sale, ținuta nu a fost cea specifică unei nunți, așa cum s-a speculat, ci pentru a marca un nou proiect inovativ pe care l-a demarat.

E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă, sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această invoație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin.

Citeste si Roxana Vancea devine mamă şi îmbracă rochia de mireasă

Cu toate astea, Andreea nu exclude pe viitor un nou mariaj şi un al doilea copil.

Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin pentru sursa citată.

Citeste si Gina Pistol, drama cumplită care i-a marcat copilăria. A fost abandonată de mamă după naştere: „Toată lumea ştie”