Andreea Marin abia a terminat cu Tuncay şi se întoarce la Bănică. O face pentru fiica ei

Andreea Marin a anunţat abia de o lună că divorţează de Tuncay Ozturk, iar acum, că se apropie sărbătorile, îşi îndreaptă atenţia către Ştefan Bănică. O face mai ales de dragul fiicei lor, Violeta.

RomaniaTV.net
27 nov. 2016, 17:48
Andreea Marin abia a terminat cu Tuncay şi se întoarce la Bănică. O face pentru fiica ei

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat, dar rămân în relaţii bune de dragul fetiţei lor, Violeta. Iar acum, că se apropie Sărbătorile de iarnă şi tradiţionalele concerte ale artistului, „Zâna” pare că are şane mari să uite că tocmai a trecut printr-un nou divorţ. Pentru că, împreună cu fetiţa ei, va merge la unul dintre spectacolele de la Sala Palatului.

„Ieri am vorbit cu Ştefan la telefon. L-am sunat ca să îi povestesc ce spusese Violeta despre el. Împreună cu Violeta am mers recent la un concert, la Sala Palatului. La final, am întrebat-o pe fiica mea dacă i-a plăcut şi dacă s-a simţit bine. Iar ea a spus că, da, i-a plăcut, dar că nu se compară niciun artist cu spectacolele pe care le face tatăl ei. Am zis că Ştefan trebuie să ştie şi i-am telefonat ca să îl anunţ. Violeta va merge şi anul acesta, luna viitoare, la unul dintre concertele tatălui ei. Merge an de an şi de când era ea mică la Sala Palatului. E o tradiţie la noi în familie, aşa cum este o tradiţie şi în alte case de români”, a declarat Andreea Marin pentru wowbiz.ro.


loading...