Andreea Marin, ADEVĂRUL despre divorţul de Ştefan Bănică. DEZVĂLUIRI-ŞOC

Andreea Marin a vorbit despre divorțul cu Ștefan Bănică, la câțiva ani de când cei doi au ales să se despartă.

18 iul. 2019, 07:32
Andreea Marin, ADEVĂRUL despre divorţul de Ştefan Bănică. DEZVĂLUIRI-ŞOC

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au reușit să rămână în relații bune și să contribuie la creșterea Violetei, fiica lor. Andreea Marin și-a deschis sufletul și a explicat pentru Viva! de ce a ajuns la divorț, dar și care este relația de acum cu Ştefan Bănică.

Andreea Marin a spus adevărul despre DIVORŢUL de Tuncay Ozturk, la DOI ANI de la DESPĂRŢIRE

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val.

Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților.

Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, dezvăluire-bombă! Ce salariu avea când prezenta „Surprize, surprize!”


loading...