Când vor începe cele mai așteptat producții Pro TV. Telespectatorii se vor bucura, în curând, de Las Fierbinți și Românii au talent

Două dintre cele mai longevive producţii se pregătesc să revină cu sezoane noi la Pro TV. Este vorba despre Românii au talent şi Las fierbinţi!

21 ian. 2024, 12:50
Când vor începe cele mai așteptat producții Pro TV. Telespectatorii se vor bucura, în curând, de Las Fierbinți și Românii au talent

Două dintre cele mai longevive producţii se pregătesc să revină cu sezoane noi la Pro TV. Este vorba despre Românii au talent şi Las fierbinţi.

Citește și Mihai Bobonete a făcut anunţul care îi întristează pe români. Când se termină serialul Las Fierbinţi

Românii au talent, sezonul cu numărul 14, va avea premiera vineri, 9 februarie, de la 20.30. Show-ul de televiziune a debutat la TV în februarie 2011.

Smiley şi Pavel Bartoş sunt prezentatorii emisiunii, iar juriul este format din Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu şi Dragoş Bucur, conform Paginademedia.ro.

”Undeva în 2025 se termină”

Serialul Las fierbinţi vine cu episoade noi din data de 13 februarie (marţi). Producţia de comedie cu Mihai Bobonete, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Oprişor, Toma Cuzin şi Adrian Văncică se află la sezonul 23.

Primul episod al comediei româneşti a debutat în martie 2012.

Mihai Bobonete face parte din distribuția serialului încă de la primul episod, difuzat în 2012. Din acel moment, actorul și ceilalți colegi au devenit îndrăgiți de public.

Prin replicile și monologurile lor, au devenit deseori virali.

Fie că i-au făcut să râdă cu poftă, fie că i-au emoționat până la lacrimi.

Totuși, există așteptarea ca telespectatorii să se plictisească sau ca scenariștii să nu mai găsească subiecte, chiar dacă sunt iubiți de public.

Juratul de la „Românii au talent” consideră că această situație va interveni destul de curând.

Vezi și Mihai Bobonete, despre cea mai penibilă întâmplare din viața sa. Ce a pățit actorul, după ce a băut fără măsură: ”Doamne! Mă îngălbenisem”

„Cât mai ține Las Fierbinți? Eu cred că mai ține… Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină. Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni.

Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus Mihai Bobonete în podcastul său de pe YouTube, în care a avut-o invitată pe Anca Dumitra.