Prima apariție a lui Cătălin Scărlătescu după ce a ieșit din spital. Fanii au fost șocați de cum arată: „Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat”

Chef Cătălin Scărlătescu a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, deoarece s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. Acum, celebrul bucătar a avut prima apariție după intervenția chirurgicală, iar fanii au fost total șocați de felul în care arată.

21 ian. 2024, 14:12
Prima apariție a lui Cătălin Scărlătescu după ce a ieșit din spital. Fanii au fost șocați de cum arată: „Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat”
Prima apariție a lui Cătălin Scărlătescu după ce a ieșit din spital. Fanii au fost șocați de cum arată: „Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat”

Cătălin Scărlătescu a fost externat din spital la două zile după ce a fost internat. Bucătarul, care a avut ochiul bandajat și a primit perfuzii, sugerează că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ.

Citește și: Doina Teodoru, prima reacție despre starea lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul a apărut bandajat la ochi, pe patul de spital

Joi, Chef Cătălin Scărlătescu a atras atenția cu o imagine postată pe platformele de socializare. A distribuit un selfie pe Instagram, realizat în patul de spital, prezentându-se cu ochiul bandajat și purtând o perfuzie în mână.

Imaginea a venit chiar după ce Scălătescu s-a reunit miercuri cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, bunii lui prieteni. „Am avut oaspeți… Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu. Să vedeți cum arată ei!”, a fost mesajul transmis de bucătar, care nu a clarificat ce i s-a întâmplat. În aceeași zi, Doina Teodoru a făcut declarații și a explicat că starea iubitului ei nu e gravă.

„Eu sunt la filmare acum. E ok, e în regulă. Nu e nimic grav”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu joi, pentru Fanatik. Acum, Cătălin Scărlătescu vine cu o actualizare despre starea lui de sănătate, mai ales că fanii s-au îngrijorat pentru el. Tot pe Instagram, Cătălin Scărlătescu a distribuit o poză cu el alături de nea Mărin, Doina Teodoru și Florin Dumitrescu. Se pare că bucătarul a fost externat din spital, nu mai e nici pansat la ochi, care e roșu, semn că nu s-a recuperat complet.

„Gata… a venit nea Mărin și ne-am împăcat”, a scris Cătălin Scărlătescu amuzat. Fanii nu s-au abținut și imediat au reacționat: „Ce ochi roșu ai, ți-a sărit ulei la prăjit?”, „Recuperare grabnică 🤗”, „Fantoma cu un ochi roșu…”, „Se poartă roșu, am auzit”, „Multă sănătate! Recuperare ușoară la ochii! Doamne ajută!💜🙏”, „Important este să fii ok, sănătate multă și toate cele bune”.

Mai târziu, și Florin Dumitrescu a reacționat despre starea lui Cătălin Scărlătescu. „Hai că ne-a împăcat nea Mărin. Chef Sorin Bontea, poți să vii acasă”, a transmis el, făcând o glumă despre starea lui Scărlătescu.

Citește și: Fanii „Chefi la cuțite” îi plâng pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea: „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”