Andreea Marin Bănică debutează ca actriţă

Vedeta de televiziune, Andreea Marin Bănică va juca alături de Dragoş Bucur în lungmetrajul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie".

RomaniaTV.net
09 nov. 2011, 13:15
Andreea Marin Bănică debutează ca actriţă

Filmul constituie a doua parte din trilogia care a început cu „Ho Ho Ho”, peliculă românească ce a devenit sinonimă cu sărbătorile de iarnă, în urmă cu doi ani, când a înregistrat un mare succes atât în cinema, cât şi pe TV, informează Mediafax.

Andreea Marin va interpreta un personaj complex care oscilează între duritatea pe care o afişează în faţa copiilor şi vulnerabilitatea din intimitatea ei. Personajul pe care il va interpreta se numeşte Ioana, o femeie cu un caracter total opus de cel al Andreei.

Vedeta de televiziune a declar că nu este actriţă de profesie dar că rolul pe care l-a primit este o provocare: „A juca într-un film nu era o experienţă aflată pe lista mea de priorităţi. Nu sunt actriţă şi sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a părut fascinantă propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine şi voi face tot posibilul să învăţ, o să fac tot ce depinde de mine. Sunt onorată să pot învăţa de la actorii pe care îi admir aflaţi în distribuţia filmului şi veţi avea o surpriză: nu voi fi uşor de recunoscut”.