Andreea Marin, criticată după ce a apărut în costum de baie: „Eu te știu o femeie decentă…”

Andreea Marin a fost criticată după ce a apărut în costum de baie. Vedeta se bucură de o comunitate numeroasă pe Instagram, iar fanii sunt ţinuţi la curent cu tot ceea ce face prezentatoarea sau locurile pe care le vizitează.

22 iul. 2022, 10:35
Andreea Marin, criticată după ce a apărut în costum de baie: „Eu te știu o femeie decentă…”
Andreea Marin, criticată după ce a apărut în costum de baie

Andreea Marin, criticată după ce a apărut în costum de baie. De-a lungul timpului, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. şi-a format o imagine curată în showbiz, atât în ceea ce priveşte apariţiile sale vestimentare, cât şi privind proiectele la care a luat parte.

Citeşte şi: Andreea Marin, despre cea mai mare dezamăgire din TV. „Nu am crezut că va veni vremea!”

Andreea Marin, criticată după ce a apărut în costum de baie

Recent, Andreea a postat mai multe imagini din vacanţă, printre ele fiind şi fotografii unde apare în costum de baie. Pe lângă aprecierile şi laudele primite, „Zâna surprizelor” a primit şi critici, pe Instagram.

Arăți superb! Vacanță frumoasă cu zile însorite!/O doamnă cu coloană vertebrală! Bravo! Vă admir!/Moare Raduleasca! Ce moare Raduleasca, da’ ce moare Banică!/Naturală, fără silicoane. Pe deasupra foarte capabilă și deșteaptă… /Vacanță plăcută, frumoasă Andreea!/Super frumos la mare in Italia, concediu plăcut”, sunt doar câteva din comentariile pozitive.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin nu a fost ocolită nici de persoane răutăcioase, care au criticat-o pentru felul în care s-a pozat şi a postat pe reţelele de socializare, arătându-şi prea multe zonele intime, pptrivit unora. ”De ce era nevoie, neapărat, să-ti arăți sânii? Eu te știu o femeie decentă…”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

La ce aliment a renunţat Andreea Marin

Este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de televiziune şi multe persoane o consideră un model de urmat, chiar şi în ceea ce priveşte dietele de slăbit. Andreea Marin a mărturisit că alimentul care a ajutat-o să slăbească și care, de asemenea, ține loc de pâine este brânza. Ea consumă des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult.

Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme.

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Spectacola.ro.