Andreea Marin, despre cea mai mare dezamăgire din TV. „Nu am crezut că va veni vremea!”

Andreea Marin are o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, dar ceea ce se petrece în ultima perioadă în acest domeniu o dezamăgeşte profund. "Zâna" reclamă programele de proastă calitate, mai ales atunci când vine vorba despre copii.

01 iun. 2022, 09:56
Andreea Marin, despre cea mai mare dezamăgire din TV. „Nu am crezut că va veni vremea!”

Andreea Marin, despre cea mai mare dezamăgire din TV. „Zâna Surprizelor” se gândeşte chiar la retragerea din televiziune, după o carieră de aproape trei decenii.

Andreea Marin, despre cea mai mare dezamăgire din TV. „Nu am crezut că va veni vremea!”

„Bineînțeles, suntem oameni, și eu mai obosesc. Sunt de aproape trei decenii în acest domeniu și îmi doresc ca ușor, ușor, să las loc generațiilor ce vin, iar eu să fac mai multe lucruri din culisele acestei meserii”, a  spus Andreea Marin pentru Click!, întrebată dacă ia în calcul o pauză de televiziune. Vedeta a vorbit şi despre părţile mai puţin plăcute ale industriei TV.

Andreea Marin a slăbit 7 kilograme într-o lună şi jumătate. A renunţat la un singur aliment: „E o mare diferenţă”

„De-a lungul timpului s-au schimbat unele în bine, altele nu. Aici vorbim despre calitatea programelor, care, de multe ori, lasă de dorit. Știm bine lucrul acesta. Trăim vremuri în care ne dorim mai puțin să ne lăsăm copiii să se uite la televizor, pentru că ne este teamă de ceea ce pot afla. Nu sunt întotdeauna modele de urmat pe micul ecran, de aceea suntem mai atenți. Nu am crezut vreodată că va veni vremea unui om pasionat de acest domeniu, cum sunt, să mă întreb dacă mai am la ce să mă uit. Nu este o chestiune care să mă situeze pe o poziție de superioritate, nu sunt exagerată în dorințele mele de a vedea ceva decent pe micul ecran”, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin mai vrea un copil: „Şi ce dacă am 47 de ani? 2022 va fi anul meu”

Andreea Marin și-a început cariera la TVR Iași, la vârsta de 19 ani, după care s-a mutat la București și a continuat ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri la TVR. Apoi a devenit realizator si director de programe la emisiunea „Surprize surprize”, care a făcut-o una dintre cele mai mari vedete din România.