Andreea Marin, de urgenţă la MEDIC. Primele rezultate ale ANALIZELOR

Andreea Marin, 45 de ani, are din ce în ce mai multă grijă de sănătatea ei. Astfel că, în cadrul unei postări pe rețelele de socializare, "Zâna" a dezvăluit faptul că de curând, s-a prezentat la medic pentru un control de rutină.

22 aug. 2019, 14:36
Andreea Marin, de urgenţă la MEDIC. Primele rezultate ale ANALIZELOR

Andreea Marin a dezvăluit pe Facebook că a mers la medic pentru a-și face un control,  fiindcă se apropie de vârsta de 45 de ani. Vedeta a simțit nevoia să-și facă un control amănunțit la inimă pentru a nu apărea complicații pe viitor.

Andreea Marin a spus adevărul despre DIVORŢUL de Tuncay Ozturk, la DOI ANI de la DESPĂRŢIRE

„Am învățat să am grijă de mine și de cei dragi, să iau în seamă orice semn pe care corpul mi-l dă și să-l verific, prevenția e cea mai bună cale de a nu ajunge în situații complicate legate de sănătate. Mi-am verificat inima, știu că e energică și trăiește din plin, dar cum sunt atât de mulți oameni tineri ce au probleme cardiace din cauza stresului și a ritmului de viață alert, nu pot spune nici eu că sunt departe de toate astea. Testul de efort nu indică probleme. Ecografia, la fel. Să vedem ce spune aparatul la care sunt cablată, care mă monitorizează fără oprire timp de o zi. În rest, alte investigații mi-au arătat că pot sta liniștită, atâta vreme cât reduc stresul, las somnului orele ce i se cuvin, mă hrănesc sănătos și fac sport. Mă apropii de 45 de ani, vreau să-i întâmpin cu bine”, a scris Andreea Marin.

Andreea Marin, dezvăluire-bombă! Ce salariu avea când prezenta „Surprize, surprize!”


loading...