Andreea Marin desființează „vedetele de carton” din ziua de azi: „Oameni fără cultură generală, care apar și dispar” VIDEO

Andreea Marin a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Digi 24 despre irelevanța vedetelor din ziua de azi, dar și despre pierderea ceor două sarcini, un moment extrem de dureros din viața prezentatoarei.

15 nov. 2021, 08:58
Andreea Marin desființează „vedetele de carton” din ziua de azi: „Oameni fără cultură generală, care apar și dispar” VIDEO

Andreea Marin se arată nemulțumită de vedetele care apar pe la televizor. Potrivit acesteia, standardele au scăzut simțitor.

„Dacă le căutăm bine-bine-bine… Nu-mi place termenul ăsta de vedetă.

Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran”, a spus Andreea Marin în emisiunea „La cină” de la DIGI24.

Andreea Marin a declarat că s-a lansat în televiziune după ce a trecut mai multe etape.

S-a aflat ce salariu a avut Andreea Marin la „Surprize, surprize”: „Lazarov mi-a spus: Eu nu plătesc mai mult. Asta e piaţa din România”

„Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție”, a afirmat prezentatoarea.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină.

E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut”, a spus vedeta.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi. Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout.”, a mai mărturisit fosta „Zână a Surprizelor”

Andreea Marin, detalii necunoscute despre chinul cumplit prin care a trecut până a devenit mamă. A pierdut două sarcini

Andreea Marina făcut dezvăluiri dureroase despre momentele în care a pierdut două sarcini. Fosta prezentatoare TV își dorea foarte mult un copil, însă înainte de a o aduce pe lume pe Violeta, fiica sa, a pierdut două sarcini, ambele extrauterine.

Mai mult decât atât, vedeta a pierdut cea de-a doua sarcină, chiar de ziua sa. La momentul respectiv, Andreea Marin se afla pe masa de operație, iar șansele de a deveni mamă atârnau de un fir de ață. Din nefericire, verdictul medicilor a fost unul crunt, anunțând-o atunci că a pierdut sarcina.

Andreea Marin este însărcinată? Vedeta a fost fotografiată la un eveniment cu o burtică suspectă FOTO

Aceste cumpene au afectat-o mult pe ”Zâna Surprizelor”, dar cu toate acestea, în momentul când Violeta a venit pe lume, Andreea Marin i s-a dedicat trup și suflet fiicei sale.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., este unicul copil al ”Zânei Surprizelor”, iar fanii nu au știut niciodat, de fapt, că vedeta a trecut prin multe momente negre până a o aduce pe lume pe fata sa

Andreea Marin a vorbit cu mai mult timp în urmă despre depresia prin care a trecut, atunci când Violeta, fiica sa, era doar un bebeluș. La vremea respectivă, ”Zâna Surprizelor” s-a cufundat în depresie și cu greu a putut să ridice capul din pământ și să găsească o soluție pentru această problemă.

„Eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine și în momentul acela am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei. Avem insomnii, simțim o nefericire profundă deși nu avem motive să o simțim.”, a declarat Andreea Marin cu ceva timp în urmă, potrivit SpyNews.