Andreea Marin este însărcinată? Vedeta a fost fotografiată la un eveniment cu o burtică suspectă FOTO

Andreea Marin este însărcinată? Vedeta a fost gazda unui eveniment şi a atras toate privirile, nu doar asupra ţinutei elegante pe care o purta, ci şi burticii pe care o afişa. Așa cum a declarat chiar ea, "Zâna" nu spune nu unei noi sarcini, ba chiar îşi doreşte un copil cu Adrian Brâncoveanu.

23 oct. 2021, 17:17
Andreea Marin este însărcinată? Vedeta a fost fotografiată la un eveniment cu o burtică suspectă FOTO

Andreea Marin este însărcinată? Îmbrăcată într-o ținută albă, cu pantaloni albi și sacou în aceeași paletă cromatică, prezentatoarea a atras toate privirile asupra abdomenului ușor proeminet.

Andreea a fost gazda unui eveniment din cadrul Creative Hub Voice & Visibility, afacerea pe care zâna a demarat-o în urma cu ceva timp.

Citeşte şi: Andreea Marin a suferit de depresie: „Am luat un medicament care a avut acest efect advers”

Andreea Marin este însărcinată?

„Zâna Surprizelor” şi iubitul ei Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în ultima vreme, Andreea a tot declarat că şi-ar mai dori un copil alături de omul pe care îl iubeşte.

Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el.

Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă.

Vrem să rezistăm împreună și ținem la timpul nostru, este necesară prezența celuilalt. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou. Cu riscul de a trăi pe termen lung și nefericiți într-o relație, nu este alegerea mea. Nici vecinul, nici colegul nu trăiesc în papucii mei.”, a declarat Andreea Marin în urmă cu ceva timp.


loading...