Andreea Marin, despre momentele care au adus-o mai aproape de Dumnezeu: „E important să speri, chiar dacă nu vezi luminița de la capătul tunelului”

Andreea Marin a vorbit despre cumpenile din viața ei care au apropiat-o de credința în Dumnezeu. Ce spune vedeta despre momentele dificile prin care a trecut.

02 apr. 2024, 21:56
Andreea Marin, despre momentele care au adus-o mai aproape de Dumnezeu: „E important să speri, chiar dacă nu vezi luminița de la capătul tunelului”
Andreea Marin, despre credința în Dumnezeu

Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să depășească momentele dificile din viața ei. Vedeta a dezvăluit că are o relație specială cu divinitatea, care a ajutat-o să depășească toate cumpenile.

Citește și: Cum arăta Andreea Marin la începutul carierei sale. La doar 18 ani a prezentat prima emisiune. ”Cea mai frumoasă perioadă”

„Cred în Dumnezeu, firește, am ritualurile mele în acest sens, dar cred că e bine să ținem credința pentru sufletul nostru și mai puțin pentru ecranul televizoarelor. Am avut multe momente de cumpănă în viață și atunci cumva speranța ce vine din credință m-a ridicat. E foarte important să îți îndrepți spinarea și să ai puterea să privești înainte și să speri, chiar dacă nu vezi luminița de la capătul tunelului”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Citește și: Andreea Marin, despre despărţirea de Ştefan Bănică: „Divorţul nu este nici o dramă, un divorţ poate fi chiar un pas firesc în evoluţia unui cuplu”

O altă valoare în care aceasta crede este familia. Andreea Marin a subliniat că, deși cariera sa a fost întotdeauna o parte esențială a vieții sale, a înțeles că adevărata fericire și împlinire derivă din legăturile cu cei dragi.

„E prioritate (n.r. timpul cu familia). Poate că atunci când eram mai tânără nu conștientizam asta, dar odată cu maturitatea vine și această înțelepciune care îți arată că fără familie și fără grija pentru familie realizările tale profesionale nu înseamnă nimic. Aceasta este o disciplină a vieții, e foarte importantă și vorbim despre asta zi de zi. Și despre credință, despre responsabilitate și despre a fi om, pur și simplu. Toate lucrurile astea sunt parte din învățămintele pe care încerc să i le insuflu zi de zi (n.r. fiicel sale) și se pare că îmi seamănă”, a mai spus vedeta.