Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin. La ce a renunţat pentru a-l ajuta pe tatăl ei să-şi plătească datoriile

Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin. Vedeta avea doar nouă ani când mama sa s-a stins din viață, iar ea și sora ei mai mică au rămas în grija tatălui. Cu un singur venit în familie, și anume, salariul de inginer constructor, tatăl Andreei Marin s-a descurcat foarte greu cu banii.

23 feb. 2022, 19:32
Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin. La ce a renunţat pentru a-l ajuta pe tatăl ei să-şi plătească datoriile
Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin

Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin. Până la vârsta de 18 ani, Andreea a refuzat să-și mai cumpere înghețată pentru a-și ajuta părintele să scape de datorii. Această dezvăluire a impresionat foarte tare publicul.

Citeşte şi: Cum se înțelege, de fapt, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin. Radu a dat cărțile pe față!

Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin

Ne-am spus că trebuie să-l ajutăm pe tata cumva. Am renunțat la ce ne plăcea nouă cel mai mult. Am zis să nu mai punem pe umerii lui asta, să nu îi mai cerem tatăl lui nostru ce ne place nou mai mult și cerem toată ziua, înghețata.

Am renunțat la înghețată, gândindu-ne că bănuții ăștia din care tata ar fi cumpărat înghețată atâtea zile din an, îl vor ajuta enorm să plătească din datorii. Și să ajungă la zi. Pe de o parte era o utopie lucrul ăsta. Dar pe de altă parte, gestul în sine a fost unul foarte important.

A fost o piatră de hotar, o responsabilizare a noastră. Tata a văzut cumva în timp acest lucru și și-a dat seama. Pentru că la un moment dat mergeam la bâlciul din oraș, bâlciul anual. Locul în care se vine cu tot felul de bunătăți pentru copii. Cu înghețată, de asemenea.

El ne întreba, voia să ne ia înghețată. Voia să ne facă micile bucurii ale copilăriei. Iar noi refuzam. Asta devenise destul de ciudat. Nu doar că nu mai ceream, dar chiar și refuzam. Și a fost un moment când tata și-a dat seama că ceva nu e în regulă. Era pur și simplu ciudat„, a declarat Andreea Marin.

@andreeamarinfan #andreeamarin ♬ sunet original – Andreea Marin Fan