Andreea Marin dezvăluie cea mai tulburătoare lecţie învăţată de la mama ei: „Mi-a spus să nu pun pe umerii altora tristeţile mele că ei n-au nicio vină că eu am de dus crucea mea”

Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri despre comunicarea specială pe care o are cu mama ei, plecată la ceruri pe când vedeta avea doar 9 ani. "Zâna surprizelor" a dezvăluit, în podcastul "Altceva" moderat de Adrian Artene, cum a reuşit să revină la sentimente mai bune faţă de Dumnezeu, după ce o lungă perioadă I-a negat existenţa, cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama ei, dar şi ce ar face dacă i s-ar da ocazia să-şi mai vadă o dată mama.

16 apr. 2022, 21:47
Andreea Marin dezvăluie cea mai tulburătoare lecţie învăţată de la mama ei: „Mi-a spus să nu pun pe umerii altora tristeţile mele că ei n-au nicio vină că eu am de dus crucea mea”

Andreea Marin a provenit dintr-o familie credincioasă care nu lipsea duminica de la biserică şi care se ruga continuu lui Dumnezeu. Cu toate astea, în momentul în care mama ei a murit, micuţa Andreea s-a înfuriat pe Dumnezeu şi s-a îndepărtat de El. Sau cel puţin aşa a crezut, până într-o zi în care, inconştient, L-a rugat să o ajute.

Am fost mâhnită pe Dumnezeu când mama a devenit înger. Eram un copil, aveam 9 ani şi nu am înţeles. Nici azi nu înţeleg pe deplin, dar nu mai sunt revoltată. A fost şi dureros pentru mine. M-am revoltat interior şi, deşi fusesem crescută într-o familie în care se mergea duminica la biserică, bunica mă învăţa să spun rugăciuni, din acel moment L-am negat pe Dumnezeu, am încetat să mă rog. Însă, după un timp, am avut un alt necaz. Şi în momentul acela, fără să-mi dau seama, am spus: Doamne, ajută-mi. Mi-am dat seama că, de fapt, Dumnezeu a fost în mine, el nu a plecat, eu am încercat să mă îndepărtez de El, dar nu am reuşit. Îl aveam în mine. Şi după acel moment, s-a lăsat aşa o pace cu o putere extraordinară în mine, am zâmbit şi am ştiut că va fi bine„, a povestit Andreea Marin în cadrul podcastului „Altceva”.

Citeste si Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: „Am încercat să scap, dar s-a ţinut de mine”

Realizatoarea TV îşi aminteşte cu plăcere de puterea tămăduitoare a mamei ei. era suficient doar să-i atingă fruntea pentru ca orice durere să dispară.

Cea mai puternică amintire pe care o am cu ea e mângâierea ei. Eram ostenită, capul meu suferea şi i-am spus mamei, iar ea m-a chemat în poalele ei şi nu a făcut decât să-mi pună mâna pe frunte. Fosţa binelui pe care am simţit-o era extraordinară, tămăduitoare, nu mi-o explic nici azi. Îmi trecea totul prin dragoste„, povesteşte vedete.

Şi azi, în momenzele de cumpănă, mama îi apare în vise şi îi dă cele mai bune poveţe.

Am simţit-o pe mama în visurile mele foarte real, în momentele de cumpănă. Şi a fost ca o comunicare între lumi. Mi se pare miraculoasă această comunicare dincolo de timp şi de graniţele dintre lumile noastre. Îmi transmitea mesaje şi ele aveau aplicabilitate concretă în viaţa mea de pe pământ”, spune vedeta.

Cât despre momentele în care trebuia să zâmbească în faţa camerelor, deşi sufletul îi plângea, „Zâna surprizelor” dezvăluie faptul că acest lucru a fost posibil datorită celui mai bun sfat pe care i l-a dat mama ei, acela de a nu pune pe umerii celor din jur durerea ei, căci crucea trebuie să şi-o poarte singură.

Citeşte şi Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin. La ce a renunţat pentru a-l ajuta pe tatăl ei să-şi plătească datoriile

„Mama mi-a spus la un moment dat, şi e unul dintre puţinele sfaturi pe care nu le-am uitat, să nu pun pe umerii altora tristeţile mele că ei n-au nicio vină că eu am de dus crucea mea. Misiunea mea e ca eu să aduc linişte oamenilor, nu un tumult pe care să-l revărs peste ei cu problemele mele. Şi asta am încercat mereu, oricâte necazuri aveam pe suflet. Au existat şi momente când nu am putut ţine în mine lacrimile, dar n-am dorit să pun realmente problema pe sufletul celuilalt. Dacă mi-a curs o lacrimă, e pentru că acelea au fost limitele mele„, explică Andreea Marin.

Previzibil, dacă i s-ar da o baghetă magică, Andreea ar alege să facă o singură magie: aceea de a-şi readuce mama.

Destinul ei a fost frânt mult prea devreme, mi-aş mai dori să o strâng în braţe acum, la maturitate, ca ea să mă simtă femeia de azi, pentru că m-a lăsat copil şi sunt sigură ca i-a fost foarte greu să se înalţe la cer. Când am înţeles că nu trebuie să mă mai agăţ atât de puternic de amintirea ei pentru ca ea să se poată înălţa, am avut dialogul nostru, în care i-am spus că suntem bine, i-am spus: Lasă-ne şi încearcă să te înalţi„, a povestit vedeta cu lacrimi în ochi.