Duelul vedetelor! Andreea Marin îi dă peste nas Iuliei Albu, după ce creatoarea de modă a ironizat-o: „Doamna cu găina nu a avut prea mult haz”

Andreea Marin i-a dat replica Iuliei Albu, după ce creatoarea de modă a ironizat-o în repetate rânduri.

24 ian. 2022, 09:34
Duelul vedetelor! Andreea Marin îi dă peste nas Iuliei Albu, după ce creatoarea de modă a ironizat-o: „Doamna cu găina nu a avut prea mult haz”

Andreea Marin a fost prezentă la emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, și a fost întrebată de Bursucu dacă există vreo persoană din showbiz care a ironizat-o de-a lungul timpului.

“Andreea Marin, spune numele colegului de breaslă care te-a ironizat și te-a deranjat”, i s-a adresat Bursucu fostei “Zâne a Surprizelor”.

Andreei Marin nu i-a luat prea mult până să își amintească de felul în care a vorbit Iulia Albu despre ea, de-a lungul timpului.

“Câți n-au încercat. Asta cu deranjatul la mine… sunt trecută prin de toate și mai puțin mă deranjează. Sunt foarte bine antrenată. Știi cum depășești treaba asta? Știi cine ești, pe ce te bazezi și nu te interesează ce spun alții. Doamna cu găina, Iulia Albu. Nu mai țin minte exact cine a încercat ironia, doamna sau găina, dar a încercat-o. Nu i-a ieșit, nu a avut prea mult haz. Acesta e răspunsul. E o modă să încerci să te agăți de cei de care ești sigură că nu îți dau răspunsul înapoi. E comod”, a declarat Andreea Marin, la Kanal D.

În cadrul aceleiași emisiuni, Andreea Marin și-a adus aminte de adolescență și a mărturisit că în acea perioadă a avut o pasiune pentru Toto Cutugno, căruia i-a trimis și o scrisoare, fără să primească răspuns. Surpriza a venit când, după mai mulți ani, l-a avut pe artist în platoul emisiunii pe care o prezenta.

“Eu am simțit atracția cu mult timp să calce el în platoul meu. Eram copil. I-am și scris în îndepărtata Italie. Toto Cutugno. Nu mi-a răspuns. Tare îmi plăcea. Eram îndrăgostită. M-am chinuit să-i scriu o scrisoare minunată și nu mi-a răspuns niciodată. Peste ani l-am avut ca invitat, în studioul «Surprizelor» și i-am spus. Era un om frumos și e un om frumos”, a dezvăluit Andreea Marin.

Citește și Dieta care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească în doar o săptămână. Iată metoda care scapă pe oricine de kilogramele în plus

Citește și Andreea Marin mai vrea un copil: „Şi ce dacă am 47 de ani? 2022 va fi anul meu”
 


loading...
Partenerii noștri